Бігтейсті в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Багато з нас є справжніми фанатами фаст-фуду, але всім відомо, що він не дуже корисний для здоров'я. Щоб поласувати справжнім і корисним бігтейсті, просто приготуйте його самостійно.
Якщо ви ламаєте голову над тим, як приготувати бігтейсті в домашніх умовах, то просто прочитайте цей рецепт. Він допоможе вам правильно приготувати цей "бутерброд", щоб він був максимально схожий за смаком на свого закордонного "брата" .
- Свинина - 300 грам
- Яловичина - 300 грам
- Кетчуп - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 150 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Дріжджі - 4 грами
- Маргарин - 30 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 3 склянки
- Цибулина - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Сир порційний плавлений - 4 штуки
- Салат - 1 пучок
Насамперед замісіть саме звичайне дріжджове тісто. Після того, як воно підніметься, сформуйте з тіста круглі булочки, присипте їх кунжутом.
Випікайте булочки до готовності (це десь двадцять хвилин при температурі 180 градусів), виклавши їх на деко, змащений олією.
З свинини і яловичини зробіть фарш, пропустивши м'ясо через м'ясорубку кілька разів. Сформуйте з нього круглі котлетки і обсмажте на сковороді з маслом по два-три хвилини з кожного боку.
Приготуйте соус. Для цього просто змішайте кетчуп, майонез і гірчицю в окремому посуді. Цей соус за смаком максимально наближений до американського аналогу.
Тепер пора збирати бігтейсті. Булочки розріжте навпіл і з кожної сторони змастіть соусом, не шкодуючи. Викладіть по черзі котлету, пластинку сиру, листя салату, кільця цибулі і кружечки помідора, а потім накрийте половинкою булочки.