Рецепт Безе Павлова фото

Безе Павлова
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Яйця, Цукор, Цукрова пудра
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Десерти, Торти, Безе

Торт-безе Павлова названий на честь балерини. Такий же ніжний, легкий і повітряний. Приготований з безе зі збитими вершками і фруктами.

Торт-безе Павлова дуже ошатний і красивий. Особливих складнощів в його приготуванні немає. Можна брати будь-які фрукти і ягоди. Такий шикарний десерт підійде до будь-якого святкового столу. У вершки я додала зовсім небагато цукру, враховуючи, що безе досить солодке.

  • Білок курячого яйця - 4 штуки
  • Цукор - 200 грам
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Крохмаль кукурудзяний - 3 чайних ложки
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів(35% жирності)
  • Цукрова пудра - 4 чайних ложки
  • Ківі - 1 штука
  • Персик - 1 штука
  • Абрикос - 2-3 штук
безе Павлова - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування безе Павлова.
безе Павлова - фото крок 2
Білки викладіть в чашу міксера.
безе Павлова - фото крок 3
Збийте білки міксером до м'яких піків. Поступово всипаючи цукор, збийте білки до густої, стійкою, трохи в'язкої консистенції.
безе Павлова - фото крок 4
Додайте в білки лимонний сік, ванільний цукор і крохмаль.
безе Павлова - фото крок 5
Акуратно перемішайте лопаткою.
безе Павлова - фото крок 6
Намалюйте на пергаменті коло діаметром 20-22 см. За допомогою кулінарного мішка з насадкою викладіть безе, повністю заповнюючи коло.
безе Павлова - фото крок 7
По краю кола викладіть візерунки так, щоб в середині безе утворилося поглиблення.
безе Павлова - фото крок 8
Безе готове. Надішліть його в духовку.
безе Павлова - фото крок 9
Сушіть безе в духовці при температурі 80-100 градусів 1, 5-2 годину. Зовні безе має бути твердим, а всередині м'яким, як зефір.
безе Павлова - фото крок 10
Фрукти помийте і наріжте.
безе Павлова - фото крок 11
Вершки добре охолодіть і збийте міксером. Додайте цукрову пудру. Викладіть в середину торта.
безе Павлова - фото крок 12
На безе викладіть нарізані фрукти.
безе Павлова - фото крок 13
Торт-безе Павлова можна відразу подавати до столу.

Схожі рецепти