Міні-десерт «Павлова»
(покроковий рецепт з фото)
Десерт "павлова" можна приготувати і в зменшеному варіанті, від цього він не стане менш смачним, так як хрустке безе в поєднанні з вершковим кремом і фруктами саме по собі приречене на успіх!
Нещодавно я спробувала новий десерт і хочу розповісти вам, як приготувати міні-десерт "павлова", оригінальну інтерпретацію класичного десерту. Такий десерт можна подати порційно на святковий стіл, він обов'язково прикрасить ваше свято. Правильно приготоване безе має бути злегка м'яким всередині. Ви можете використовувати будь-які фрукти і ягоди для прикраси: полуницю, банан, апельсин, вишню або ківі.
- Білок - 100 грам
- Цукрова пудра - 170 грам
- Ванілін - 1 грам
- Крохмаль - 10 грам
- Лимонний сік - 5 грам
- Вершки 33-36% - 180-200 грам
- Цукрова пудра - 25 грам
- Ягоди і фрукти - За смаком
4. Вимкніть духовку, відкрийте дверцята і залиште заготовки в духовці до повного охолодження. Охолоджені вершки збийте в пишний крем (за бажанням додайте підсолоджувач).