Рецепт Міні-десерт «Павлова» фото

Міні-десерт «Павлова»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершки , Яйця , Яєчний білок , Полуниця
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , День народження
Солодке , Десерти , Безе
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Десерт "Павлова" можна приготувати і в зменшеному варіанті, від цього він не стане менш смачним, так як хрустке безе в поєднанні з вершковим кремом і фруктами саме по собі приречене на успіх!

Опис приготування:

Нещодавно я спробувала новий десерт і хочу розповісти вам, як приготувати міні-десерт"Павлова" , оригінальну інтерпретацію класичного десерту. Такий десерт можна подати порційно на святковий стіл, він обов'язково прикрасить ваше свято. Правильно приготоване безе має бути злегка м'яким всередині. Ви можете використовувати будь-які фрукти і ягоди для прикраси: полуницю, банан, апельсин, вишню або ківі.

  • Білок - 100 грам
  • Цукрова пудра - 170 грам
  • Ванілін - 1 грам
  • Крохмаль - 10 грам
  • Лимонний сік - 5 грам
  • Вершки 33-36% - 180-200 грам
  • Цукрова пудра - 25 грам
  • Ягоди і фрукти - За смаком
міні-десерт & Quot; Павлова
1. На папері для випічки з силіконовим покриттям намалюйте кола діаметром 8 см. Білки кімнатної температури на малій швидкості збийте з сіллю до стійкої маси.
міні-десерт & Quot; Павлова
2. Не перериваючи збивання, невеликими порціями додайте цукрову пудру, змішану з дрібкою ваніліну. Збийте білки в стійку глянсову масу протягом п'яти хвилин. Додайте крохмаль і лимонний сік.
міні-десерт & Quot; Павлова
3. Ретельно змішайте на малій швидкості міксера. Перенесіть масу в кондитерський мішок і висадіть на папір для випічки заготовки, формуючи невеликий бортик. Надішліть в розігріту до 110 градусів духовку на 1 час.
міні-десерт & Quot; Павлова
4. Вимкніть духовку, відкрийте дверцята і залиште заготовки в духовці до повного охолодження. Охолоджені вершки збийте в пишний крем (за бажанням додайте підсолоджувач).
міні-десерт & Quot; Павлова
5. Заготовки наповніть кремом, прикрасьте нарізаними фруктами і ягодами. Посипте цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти