Рецепт Десерт «Павлова» фото

Десерт «Павлова»
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти , Яйця , Апельсин
Страви без випічки
На обід , Для дітей
Випічка
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 25 хв.

Торт"Павлова" з'явився в Автралії в 20-х роках ХХ століття і названий на честь відомої російської балерини Анни Павлової. За своїм виглядом він нагадує красиву балетну пачку, а на смак неймовірно ніжний.

Опис приготування:

Торт"Анна Павлова" складається з трьох основних частин - безе, збитих вершків і ароматних фруктів. Це робить десерт дуже легким і ніжним.

Десерт "Павлова" може складатися з одного набору безе, вершків і фруктів, а іноді таких наборів беруть два або навіть три і викладають все в формі башточки. До речі, виходить дуже симпатично. У нашій країні популярним стало подавати десерт"Павлова" як тістечка.

Сьогодні я хочу поділитися з вами найбільш простим рецептом, як приготувати десерт"Павлова" . Відразу зазначу, що за цим рецептом десерт виходить завжди, головне - випікати при невисокій температурі, інакше безе НЕ пропечеться, зіткнення podgorit.

  • Білки - 4 штуки
  • Цукор - 1, 5 склянки(1 ст. В безе, 0, 5 ст. В вершках)
  • Крем 25% жирності - 250 грам
  • Загущувач для сметани - 50 грам
  • Апельсин - 1 штука
  • Крохмаль - 2 чайних ложки
  • Лимонна кислота - 1 щіпка
десерт & Quot; Павлова
Змішайте охолоджені білки з цукром або цукровою пудрою. Збивайте на високих оборотах міксера до гострих піків.
десерт & Quot; Павлова
Додайте лимонну кислоту і крохмаль, акуратно вмішати в білки.
десерт & Quot; Павлова
Готову масу викладіть на деко, застелене пергаментом, надайте їй округлу форму в невеликим поглибленням в середині. Духовку заздалегідь розігріти до 120 градусів. Надішліть пекти безе на 40-60 хвилин.
десерт & Quot; Павлова
Поки готується безе, збийте сметану, загущувач і половину склянки цукру.
десерт & Quot; Павлова
Довго збивати не потрібно, буквально через 30 секунд маса стане густою і ніжною.
десерт & Quot; Павлова
Зберіть торт. На корж безе в поглиблення покладіть крем, зверху прикрасьте подрібненим апельсином. Традиційно для цього десерту використовувалася полуниця, але можна експериментувати і брати найрізноманітніші фрукти та ягоди. У будь-якому випадку буде дуже смачно і святково. Смачного!

Схожі рецепти