Десерт «Павлова»
(покроковий рецепт з фото)
Торт "павлова" з'явився в Автралії в 20-х роках ХХ століття і названий на честь відомої російської балерини Анни Павлової. За своїм виглядом він нагадує красиву балетну пачку, а на смак неймовірно ніжний.
Торт "анна Павлова" складається з трьох основних частин - безе, збитих вершків і ароматних фруктів. Це робить десерт дуже легким і ніжним.
Десерт "павлова" може складатися з одного набору безе, вершків і фруктів, а іноді таких наборів беруть два або навіть три і викладають все в формі башточки. До речі, виходить дуже симпатично. У нашій країні популярним стало подавати десерт "павлова" як тістечка.
Сьогодні я хочу поділитися з вами найбільш простим рецептом, як приготувати десерт "павлова" . Відразу зазначу, що за цим рецептом десерт виходить завжди, головне - випікати при невисокій температурі, інакше безе НЕ пропечеться, зіткнення podgorit.
- Білки - 4 штуки
- Цукор - 1, 5 склянки(1 ст. В безе, 0, 5 ст. В вершках)
- Крем 25% жирності - 250 грам
- Загущувач для сметани - 50 грам
- Апельсин - 1 штука
- Крохмаль - 2 чайних ложки
- Лимонна кислота - 1 щіпка