Рецепт Десерт «Павлова» фото

Десерт «Павлова»
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти, Яйця, Апельсин
Страви без випічки
На обід, Для дітей
Випічка

Торт "павлова" з'явився в Автралії в 20-х роках ХХ століття і названий на честь відомої російської балерини Анни Павлової. За своїм виглядом він нагадує красиву балетну пачку, а на смак неймовірно ніжний.

Торт "анна Павлова" складається з трьох основних частин - безе, збитих вершків і ароматних фруктів. Це робить десерт дуже легким і ніжним.

Десерт "павлова" може складатися з одного набору безе, вершків і фруктів, а іноді таких наборів беруть два або навіть три і викладають все в формі башточки. До речі, виходить дуже симпатично. У нашій країні популярним стало подавати десерт "павлова" як тістечка.

Сьогодні я хочу поділитися з вами найбільш простим рецептом, як приготувати десерт "павлова" . Відразу зазначу, що за цим рецептом десерт виходить завжди, головне - випікати при невисокій температурі, інакше безе НЕ пропечеться, зіткнення podgorit.

  • Білки - 4 штуки
  • Цукор - 1, 5 склянки(1 ст. В безе, 0, 5 ст. В вершках)
  • Крем 25% жирності - 250 грам
  • Загущувач для сметани - 50 грам
  • Апельсин - 1 штука
  • Крохмаль - 2 чайних ложки
  • Лимонна кислота - 1 щіпка
десерт
Додайте лимонну кислоту і крохмаль, акуратно вмішати в білки.
десерт
Поки готується безе, збийте сметану, загущувач і половину склянки цукру.
десерт
Зберіть торт. На корж безе в поглиблення покладіть крем, зверху прикрасьте подрібненим апельсином. Традиційно для цього десерту використовувалася полуниця, але можна експериментувати і брати найрізноманітніші фрукти та ягоди. У будь-якому випадку буде дуже смачно і святково. Смачного!

Схожі рецепти