Рецепт Бажання на сковороді фото

Бажання на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На святковий стіл, Фуршет
Гарячі страви, Бажання

Апетитна, соковита і ароматна буженина на сковороді в домашніх умовах може вийти нічим не гірше, ніж в духовці. Спробуйте приготувати це ніжне м'ясо.

Якщо ви любите корисні і смачні м'ясні страви, тоді рецепт приготування буженини на сковороді обов'язково припаде до смаку. Вона підійде для сніданку, може використовуватися в перших стравах і з улюбленим гарніром.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Корінь імбиру - 3-4 скибочок
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Зелена цибуля - 1-2 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
бажання на сковороді - фото крок 1
1. Насамперед необхідно вимити шматочок свинини і обсушити паперовим рушником. На сковороді розігріти оливкову олію і відправити туди 1 очищений зубчик часнику. Обсмажити на сильному вогні з двох сторін до появи скоринки, щоб запечатати всі м'ясні соки.
бажання на сковороді - фото крок 2
2. Поки обсмажується м'ясо, можна зайнятися овочами. В рецепт приготування буженини на сковороді використовується цибулина, яку необхідно очистити (різати не потрібно), очищений і нарізаний навпіл часник, а також трохи зеленої цибулі. Ще один інгредієнт даного рецепта - корінь імбиру. Його потрібно очистити і нарізати великими шматочками. Очищені овочі додати на сковороду (крім цибулі) і обсмажити разом з м'ясом 3-4 хвилини.
бажання на сковороді - фото крок 3
3. Так як шматочок м'яса досить великий, щоб він як слід проготовілся, необхідно використовувати воду, яку потрібно довести до кипіння у великій каструлі.
бажання на сковороді - фото крок 4
4. Посолити і поперчити м'ясо. Бажання на сковороді в домашніх умовах може бути доповнена будь-якими спеціями і приправами для м'яса за смаком. Потім акуратно перекласти свинину зі сковороди в каструлю разом з овочами і додати цибулю. Довести до кипіння і прибрати вогонь до мінімуму.
бажання на сковороді - фото крок 5
5. Воду в процесі приготування додавати необов'язково, вона википатиме, а м'ясо гаситися. Готова буженина буде соковита всередині і з апетитною скоринкою. Якщо трапилося так, що шматочок цілком в каструлю погано поміщається, то краще його заздалегідь розрізати перед обжаркой. Остигнула буженину можна подавати з будь-яким гарніром або соусом, а також використовувати в якості інгредієнта для салатів.
бажання на сковороді - фото крок 6
6. Бульйон, в якому доводилася до готовності буженина, також можна використовувати.

Схожі рецепти