Баранина з квасолею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Поспішаю з вами поділитися чудовим рецептом приготування баранини з квасолею в мультиварці. Виходить щось середнє між рагу, supom і podlivoй. Але це настільки смачно, що пальці можна з'їсти!
Чим мені подобається цей простий рецепт баранини з квасолею в мультиварці? - Ну звичайно ж, своєю універсальністю! Адже в залежності від того, скільки ви додасте води, ви зможете отримати як баранину в соусі, так і м'ясо з підливою, або навіть суп! І що головне, - що при будь-якому розкладі виходить ситне і смачне блюдо! Так що настійно вам рекомендую дізнатися, як приготувати баранину з квасолею в мультиварці!
- Баранина - 500 грам
- Картопля - 700 грам
- Морква - 100 грам
- Цибуля - 200 грам
- Квасоля - 200 грам
- Спеції - За смаком

1. В режимі "жарка" на рослинній олії в мультиварці трохи обсмажити баранину, нехай стане рум'яною.

2. Всі інші інгредієнти подрібнюємо, і тепер додамо до м'яса. Квасоля у мене була вже попередньо замочений.

3. Вливаємо воду до верхньої позначки (чи менше, якщо любите погустіше), додамо спеції і сіль. В режимі "гасіння" тримаємо блюдо півтори години.

4. От і все! Готово! Я заправляю таку баранину соєвим соусом і кетчупом, і посипаю зеленню. Смачного!