Баранина в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати ароматний і неймовірно смачну вечерю для всієї родини - не проблема для нас, особливо з цим простим рецептом баранини в рукаві, з ним м'ясо вийде ніжне і соковите, на додачу з гарніром.
Баранина - це дуже смачне і корисне м'ясо, до того ж менш жирне, ніж, наприклад, свинина або яловичина, а ось приготувати баранину правильно, щоб м'ясо залишалося м'яким і соковитим, не завжди виходить. Тому особисто я запікаю її в духовці, це дуже легко, та й м'ясо так виходить шалено смачним, а зараз я з радістю поділюся і з вами своїм простим рецептом баранини в рукаві. Ми додамо до м'яса картопля і морква, натремо його ароматними спеціями, і вже через півтора годинки у нас буде готовий повноцінний вечерю для всієї родини. Власне кажучи, робити баранину в рукаві в домашніх умовах дуже просто, при цьому вам не доведеться постійно стояти на кухні і стежити за тим, щоб м'ясо не пригоріло - вигода з усіх боків.
- Бараняча нога - 2 кілограма
- Картопля молода - 6-8 штук (великі бульби)
- Морква - 3-4 штук
- М'ята свіжа - 3 штуки
- Розмарин свіжий - 3 штуки
- Чебрець свіжий - 3 штуки
- Спеції - За смаком (приправа для баранини, перець чорний мелений)
- Сіль - За смаком