Баранина тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную класичний рецепт баранини тушкованою. М'ясо виходить дуже соковитим і смачним, якщо готувати його в казані. При цьому - чим довше, тим краще! піде присмак, а м'ясо буде танути в роті!
Розповім, як приготувати баранину тушковану і дуже смачну. Блюдо вам сподобається - справжньою окрасою столу! Дуже добре поєднується з гарнірами і свіжими овочами. Спробуйте!
- Баранина - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Спеції - За смаком
1. Обрізаємо з м'яса жир, витоплюємо його, обсмажити цілі шматки м'яса до рум'яності на сильному вогні. Якщо немає жирних шматків, обсмажте на олії. Спеції - за смаком.
2. Додамо цибулю півкільцями, зменшуємо вогонь і під кришкою тушкуємо 15 хвилин.
3. Потім додамо моркву кружечками і помідор кубиками. Тушкуємо на маленькому вогні, поки не виділиться помідорний сік. Якщо сік не покриває овочі, долийте води, щоб трохи прикривала м'ясо. Якщо треба, додайте спеції.
4. Гасити потрібно в цілому як мінімум годину, але чим довше, тим краще. Бажаю удачі!