Баранина тушкована з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви роздумуєте над тим, що б приготувати такого смачненького для своєї сім'ї, радимо вам приготувати разом з нами тушковану баранину з капустою. Блюдо дуже апетитне і ароматне.
На нашу простому рецептом баранини тушкованою з капустою, баранина виходить м'якою і ніжною, а щоб вона була більш ароматною, ми її обсмажити на великому вогні. Спробуйте з нами приготувати цю страву. Гарніром для такої страви може служити картопля, поєднання просто незрівнянне.
- Баранина - 800 грам
- Капуста білокачанна - 800 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сушений чилі - 1 Чайна ложка
- Борошно - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2 склянки
- Свіжа зелень - За смаком
1. Займемося бараниною, її необхідно промити і крупно порізати. Надамо їй більш насичений аромат, для цього обсмажити її на сковороді, змащеній оливковою олією на великому вогні 5-10 хвилин.
2. Капусту промиваємо, прибираємо брудні листочки і нарізаємо.
3. Часник очищаємо і дрібно рубаємо.
4. Беремо казанок і укладаємо половину баранини, половину капусти, половину баранини, капусту, що залишилася. Кожен шар посипаємо сіллю часником, борошном і чилі.
5. Вливаємо в казанок воду і доводимо до кипіння, після чого вогонь робимо маленьким і тушкуємо близько двох годин. Готову страву прикрасити зеленню. Наш рецепт приготування баранини тушкованою з капустою з фото, готовий! Час смачного і ситного обіду підійшло! Смачного!