Рецепт Баклажани в клярі фото

Баклажани в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Баклажан
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Страви в клярі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Класичний рецепт приготування баклажанів в клярі досить простий і не забере багато часу. Це смачне ласощі - чудова літня закуска, на приготування якої ви не витратите і 20 хвилин.

Опис приготування:

Баклажани в клярі, рецепт яких наведено нижче, я вперше спробувала на дачі у своєї знайомої. Як завжди, кожна майстриня привезла з собою якусь вкусняшку, заздалегідь приготовлену вдома. Я, звичайно, пробувала різні овочі, приготовані таким чином (в клярі), але баклажани - це щось з чимось. У нас вони пішли і завжди йдуть просто нарозхват. З тих пір я часто готую баклажани в клярі. А якщо проявити вигадку і зробити кілька різних соусів, успіх вам і вашим баклажанів в клярі забезпечений! пробуйте!

  • Баклажан - 2 штуки
  • Сіль - 1 За смаком (солимо баклажани, солимо кляр)
  • Борошно - 6 Ст. Ложок
  • Яйце - 2 штуки
  • Соняшникова олія - 250 грам
баклажани в клярі - фото крок 1
Нарізати баклажани кільцями, замочити на 10 хвилин, обсушити
баклажани в клярі - фото крок 2
Обсмажити баклажани до готовності, посолити, поперчити.
баклажани в клярі - фото крок 3
Приготувати кляр: збити 2 яйця, додати 50 мл води, сіль за смаком, борошно додавати поступово, домагаючись потрібної густоти.
баклажани в клярі - фото крок 4
Обсмажити шматочки баклажанів в клярі з двох сторін.
Подавати можна з різними соусами. Смачного.

Схожі рецепти