Ашланфу
(покроковий рецепт з фото)
Ашланфу - сніданок, яка готується в дунганской і уйгурської кухні. У всіх є свої особливості, починаючи з правильної виязика назви страви, закінчуючи його компонентами. Я знайшла свій рецепт!
Ашланфу - дуже цікаве блюдо, його можна їсти в холодному вигляді як закуску або салат, а також в гарячому як густий суп або гарнір до м'яса або риби. Рецептів це страви існує величезна кількість, готують його навіть з м'ясом або птахом. Немає однозначної відповіді, як приготувати традиційний варіант страви. Вивчивши історію страви, можу з упевненістю сказати, що рецепт абсолютно вегетаріанський, хоча і дуже ситний. Але ніхто не забороняє їсти його як гарнір до гарячого. Блюдо за природою своєю досить гостре, ви можете самостійно регулювати кількість червоного гострого перцю. Як же готую цю страву я? Легко і швидко - записуйте рецепт!
- Локшина з пшеничного борошна - 200 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Перець солодкий - 1 штука
- Помідори - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Dajkon - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Рисова локшина - 100 грам
- Соєвий соус - 50 грам
- Часник - 1 штука
- Оцет - 100 мілілітрів
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 50 мілілітрів
- Червоний перець пекучий - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки







