Рецепт Ашланфу фото

Ашланфу
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Локшина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю

Ашланфу - сніданок, яка готується в дунганской і уйгурської кухні. У всіх є свої особливості, починаючи з правильної виязика назви страви, закінчуючи його компонентами. Я знайшла свій рецепт!

Ашланфу - дуже цікаве блюдо, його можна їсти в холодному вигляді як закуску або салат, а також в гарячому як густий суп або гарнір до м'яса або риби. Рецептів це страви існує величезна кількість, готують його навіть з м'ясом або птахом. Немає однозначної відповіді, як приготувати традиційний варіант страви. Вивчивши історію страви, можу з упевненістю сказати, що рецепт абсолютно вегетаріанський, хоча і дуже ситний. Але ніхто не забороняє їсти його як гарнір до гарячого. Блюдо за природою своєю досить гостре, ви можете самостійно регулювати кількість червоного гострого перцю. Як же готую цю страву я? Легко і швидко - записуйте рецепт!

  • Локшина з пшеничного борошна - 200 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Помідори - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Dajkon - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок
  • Рисова локшина - 100 грам
  • Соєвий соус - 50 грам
  • Часник - 1 штука
  • Оцет - 100 мілілітрів
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Червоний перець пекучий - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
ашланфу - фото крок 1
Овочі помийте, почистіть і наріжте дрібною соломкою. Зелень також дрібно наріжте. Овочевий набір для заправки готовий.
ашланфу - фото крок 2
У підсоленій воді відваріть локшину до готовності.
ашланфу - фото крок 3
Поки готується локшина, приготуйте омлет. Змішайте яйця з молоком і сіллю, гарненько збовтайте.
ашланфу - фото крок 4
Вилийте заготовку на сковороду і приготуйте тоненький омлет. Остудіть і наріжте соломкою.
ашланфу - фото крок 5
В ідеалі в блюдо потрібно класти широку локшину з рисового крохмалю, у мене її не виявилося під рукою, я використовувала тонку. Заміна звичайно не ідеальна, але до страви підійшла. Залийте її окропом на 15 хвилин.
ашланфу - фото крок 6
Коли підготовлені основні інгредієнти, приступимо до підготовки заправки. Для цього на розжареній олії обсмажте всі овочі, буквально пару хвилин. Додайте оцет, соєвий соус і спеції, потомите пару хвилин.
ашланфу - фото крок 7
Почнемо збирати наше блюдо. У глибокий посуд покладіть трохи пшеничного і рисової локшини, а також невелика кількість омлету.
ашланфу - фото крок 8
Рясно полийте заправкою з овочами, дайте страві трохи охолонути, прикрасьте і подавайте до столу.

Схожі рецепти