Аші-суп

Аші-суп
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
рекомендую прочитати, як приготувати аши-сорпа! Національне казахське страву, яке підкорить серце ваших чоловіків. Цей ситний м'ясної казахський суп не залишить байдужим сильна стать.

опис приготування:

Східна кухня відома своїми смачними стравами, і суп сорпа - одне з них. Якщо хочеться порадувати близьких таким апетитним стравою, то відмовлятися від цієї ідеї, боячись, що приготувати його смачно не вийде, не варто - все вийде з цим рецептом. Подавайте сорпа гарячої з грінками або домашніми булочками з кмином або розмарином. Можна додати сметану або сухарики. Приємного всім апетиту!

  • баранина— 200 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • морква— 1 штука
  • Картопля— 2 штуки
  • сіль, спеції— За смаком
  • Масло оливкове— 1 Ст. ложка
  • Лавровий лист— 2-3 штук
  • Перець горошком— 3 штуки
Аші-суп - фото крок 1 Ставте варити м'ясо на чотири години на повільному вогні. Додайте лавровий лист і перець горошком. Коли м'ясо буде готове, процідіть баранячий бульйон в окрему ємність і перекладіть в нього м'ясо і спеції.

Аші-суп - фото крок 2 Наріжте моркву кружками, додайте столову ложку оливкової олії. Дайте настоятися минути п'ятнадцять.

Аші-суп - фото крок 3 Картопля промийте, очистіть і крупно наріжте.

Аші-суп - фото крок 4 Зніміть м'ясо з кістки, наріжте шматочками. Бульйон перелийте в каструлю, ще раз процідити через ситечко і закип'ятіть. Лук гарненько вимийте, але не очищайте. Те ж саме виконайте з часником. Покладіть цілі цибулю, часник в киплячу воду. Слідом викладіть моркву і м'ясо. Варіть під кришкою десять хвилин, після чого викладіть картоплю.

Аші-суп - фото крок 5 всипте трави. Чи не перемішуйте, нехай трави плавають на поверхні. Прокип'ятіть в такому стані суп приблизно п'ятнадцять хвилин, після чого спробуйте на сіль і перець і за смаком додайте їх. Вогонь знизьте на мінімум і, накривши кришкою, млоїте суп до готовності. За десять хвилин до готовності за допомогою столової ложки зніміть залишки трав, які плавають на поверхні сорпа. Коли суп буде готовий, дайте йому настоятися приблизно 30 хвилин.

Схожі рецепти

Сметана будинку

Сметана будинку

Сметану можна не тільки купити, але і зробити самостійно. Це не тільки смачний молочний продукт, але і відмінна основа для випічки, для десерту, для соусу. розповім, як приготувати сметану будинку. опис приготування: Приготування займе не дуже багато часу (близько 1 діб). Потім перекладіть сме...

читати далі
Маннік класичний на кефірі

Маннік класичний на кефірі

Приготування манника не займе багато часу. Пиріг виходить ніжний і делікатний по текстурі. сьогодні розповім, як приготувати маннік класичний на кефірі, що за рецептом робиться без борошна. опис приготування: Існують різні варіанти приготування манного пирога. В якості основи можуть бути викор...

читати далі
Солянка рибна в мультиварці

Солянка рибна в мультиварці

Приготувати солянку рибну в мультиварці не дуже складно. Рибу я беру знатну — осетра або лосося, тому страва виходить чудовим. Рибна солянка незмінно викликає захват моїх гостей! опис приготування: Солянку рибну в мультиварці можна варити з декількох сортів риби. Можна бульйон зварити з декіль...

читати далі
Простий пиріг з абрикосами

Простий пиріг з абрикосами

Тут ви дізнаєтеся, як приготувати простий пиріг з абрикосами. пиріг, з яким впорається кожна господиня. У цього пирога ніжна консистенція бісквіта, якої абрикоси надають свою кислинку і аромат. опис приготування: Простий пиріг з абрикосами стане, мабуть, найкращим доповненням до чаю влітку, та...

читати далі
Запіканка з рису, шинки і сиру

Запіканка з рису, шинки і сиру

Не знаю, що приготувати на обід або вечерю? Звичайно ж, запіканку з рису. Її люблять усі, готується вона швидко і легко. А з сиром і шинкою у вас вийде незвичайно смачне і ароматне блюдо! опис приготування: хочете розповім, як приготувати дуже смачну і ароматну запіканку з рису, шинки і сиру? ...

читати далі