Рецепт Аші-суп фото

Аші-суп
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Бобові , Морква , Баранина , Цибуля
Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рекомендую прочитати, як приготувати аши-сорпа! Національне казахське страву, яке підкорить серце ваших чоловіків. Цей ситний м'ясної казахський суп не залишить байдужим сильна стать.

Опис приготування:

Східна кухня відома своїми смачними стравами, і суп сорпа - одне з них. Якщо хочеться порадувати близьких таким апетитним стравою, то відмовлятися від цієї ідеї, боячись, що приготувати його смачно не вийде, не варто - все вийде з цим рецептом. Подавайте сорпа гарячої з грінками або домашніми булочками з кмином або розмарином. Можна додати сметану або сухарики. Приємного всім апетиту!

  • Баранина - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Перець горошком - 3 штуки
аші-суп - фото крок 1
Ставте варити м'ясо на чотири години на повільному вогні. Додайте лавровий лист і перець горошком. Коли м'ясо буде готове, процідіть баранячий бульйон в окрему ємність і перекладіть в нього м'ясо і спеції.
аші-суп - фото крок 2
Наріжте моркву кружками, додайте столову ложку оливкової олії. Дайте настоятися минути п'ятнадцять.
аші-суп - фото крок 3
Картопля промийте, очистіть і крупно наріжте.
аші-суп - фото крок 4
Зніміть м'ясо з кістки, наріжте шматочками. Бульйон перелийте в каструлю, ще раз процідити через ситечко і закип'ятіть. Лук гарненько вимийте, але не очищайте. Те ж саме виконайте з часником. Покладіть цілі цибулю, часник в киплячу воду. Слідом викладіть моркву і м'ясо. Варіть під кришкою десять хвилин, після чого викладіть картоплю.
аші-суп - фото крок 5
Всипте трави. Чи не перемішуйте, нехай трави плавають на поверхні. Прокип'ятіть в такому стані суп приблизно п'ятнадцять хвилин, після чого спробуйте на сіль і перець і за смаком додайте їх. Вогонь знизьте на мінімум і, накривши кришкою, млоїте суп до готовності. За десять хвилин до готовності за допомогою столової ложки зніміть залишки трав, які плавають на поверхні сорпа. Коли суп буде готовий, дайте йому настоятися приблизно 30 хвилин.

Схожі рецепти