Ароматне варення з райських яблук
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Це варення найулюбленіше у нас в родині! Спеціально навіть яблуню з такими плодами посадили на дачі. Нічого не треба різати, видаляти кісточки, - найпростіше приготування. Краса!
Опис приготування:
Ну що тут можна змінити або доповнити? тільки, якщо додати мускатний горіх, бадьян або ще якісь ароматні спеції! Цілком можна поекспериментувати. Таке варення можна пробувати відразу ж, остудивши або закрити в стерилізованих баночках на зиму.
- Яблука райські, дрібні - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
- Вода - 1 Склянка
- Обкладинка, паличка - 1 штука
1. Яблука помийте і наколи в декількох місцях зубочисткою.
2. Зваріть сироп з води і цукру.
3. Покладіть в сироп яблука і залиште на 3-4 годину, щоб вони дали сік.
4. Додайте паличку кориці, доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні 5-7 хвилин, знімаючи піну.
5. Смачного!