Ароматне варення з райських яблук
(покроковий рецепт з фото)
Це варення найулюбленіше у нас в родині! Спеціально навіть яблуню з такими плодами посадили на дачі. Нічого не треба різати, видаляти кісточки, - найпростіше приготування. Краса!
Ну що тут можна змінити або доповнити? тільки, якщо додати мускатний горіх, бадьян або ще якісь ароматні спеції! Цілком можна поекспериментувати. Таке варення можна пробувати відразу ж, остудивши або закрити в стерилізованих баночках на зиму.
- Яблука райські, дрібні - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
- Вода - 1 Склянка
- Обкладинка, паличка - 1 штука
1. Яблука помийте і наколи в декількох місцях зубочисткою.
2. Зваріть сироп з води і цукру.
3. Покладіть в сироп яблука і залиште на 3-4 годину, щоб вони дали сік.
4. Додайте паличку кориці, доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні 5-7 хвилин, знімаючи піну.
5. Смачного!