Варення з райських яблук на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Не сильно багато я роблю заготовок на зиму, оскільки у мене немає городу. Але все-таки деякі варіанти мені дуже подобаються, і я їх готую майже щороку. Наприклад, варіант, який я описала нижче.
Нижче ви можете прочитати про те, як приготувати варення з райських яблук на зиму. Це чудовий десерт, яким буде приємно поласувати під час, коли немає можливості купувати фрукти кожен день. Плоди повністю зберігають свою форму і просочуються сиропом. Підійдуть такі яблучка і для прикраси торта.
- Цукор - 1250 грам
- Райські яблука - 1 кілограм
- Вода - 200 мілілітрів
Яблука переберіть і помийте. Проколіть кожен плід зубочисткою в трьох місцях.
З води і цукру зваріть сироп (варіть до повного розчинення цукру). Залийте їм яблука на добу.
Через цей час поставте каструлю з фруктами в сиропі варитися. Доведіть сироп до кипіння, а потім проваріть все ще 5 хвилин.
Залиште в такому вигляді варення на добу. Потім знову повторіть процедуру з третього кроку. Ще раз залиште на добу, після чого знову проваріть. Потім розлийте готують варення по банкам.
Банки закупорьте і поставте охолоджуватися. Приємною дегустації!