Рецепт Zuppa ді буряк фото

Zuppa ді буряк
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Zuppa ді буряк - це італійський рибний суп. Безумовно, готувати його краще в Італії, відправившись з ранку на рибний ринок за свіжим уловом, але можна знайти можливість приготувати такий суп і у нас!

Опис приготування:

Приготування супу"Зуппе ді пішо" просте, але вимагає деяких зусиль з підготовки продуктів. В іншому дотримуйтесь покрокової інструкції і порадуйте себе отриманим результатом.

  • Морський коктейль - 300 грам (кальмари, мідії, креветки і осьминожки)
  • Стейк кети - 2 штуки
  • Креветки - 100 грам
  • Дрібна риба - 4 штуки (будь-яка, у мене карасі)
  • Біле сухе вино - 50 мілілітрів
  • Томатна пасату - 400-500 грам (або польпа)
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів (першого віджиму)
  • Гострий перець - 1 щіпка(Peperoncino)
  • Сухий базилік - 2 щіпки
  • Розмарин - 2 щіпки
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля - 1 штука
  • Рибний бульйон - 200 мілілітрів
  • Зелень петрушки - 15 грам
  • Стебло селери - 1 штука
  • Бальзамик - 1 Ст. Ложка
Zuppa ді буряк - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
Zuppa ді буряк - фото крок 2
Складіть в каструлю стебло селери і дрібну рибу, зваріть до готовності.
Zuppa ді буряк - фото крок 3
У відвареної риби відокремте м'ясо від кісток і використовуйте в подальшому для подачі.
Zuppa ді буряк - фото крок 4
Рибний бульйон процідіть.
Zuppa ді буряк - фото крок 5
У каструлю з товстим дном налийте оливкова олія, покладіть дрібно нарізаний часник, злегка обсмажте.
Zuppa ді буряк - фото крок 6
Додайте розмарин і гострий перець пеперончино.
Zuppa ді буряк - фото крок 7
Влийте біле сухе вино і тушкуйте до випаровування парів алкоголю.
Zuppa ді буряк - фото крок 8
Додайте базилік.
Zuppa ді буряк - фото крок 9
Влийте пасат або томатну польпу (це томати порізані шматочками в томатному соку).
Zuppa ді буряк - фото крок 10
Тушкуйте з помідорами 5-6 хвилин.
Zuppa ді буряк - фото крок 11
Влийте склянку рибного бульйону, доведіть до кипіння.
Zuppa ді буряк - фото крок 12
Додайте ложку бальзамика.
Zuppa ді буряк - фото крок 13
Додайте петрушку і шматочки риби.
Zuppa ді буряк - фото крок 14
Варіть з рибою близько 5 хвилин, перевертаючи з обох сторін.
Zuppa ді буряк - фото крок 15
Додайте морський коктейль, він вже готовий, тому його треба просто прогріти протягом 2-3 хвилин.
Zuppa ді буряк - фото крок 16
Останніми додайте креветки і доведіть суп до повної готовності.
Zuppa ді буряк - фото крок 17
Хліб наріжте на тонкі шматочки і обсмажте на сковороді без масла, щоб вийшли хрусткі тости.
Zuppa ді буряк - фото крок 18
Подавайте"Зуппе ді пішо" з хлібними тостами. Суп вийшов ароматним і дуже смачним, що нагадує про сонячну Італію.

Схожі рецепти