Рецепт Зрази морквяні фото

Зрази морквяні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
М'ясо, Овочі, Фрукти, Яблука, Морква, Сухофрукти, Ізюм
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Зрази

Морквяні зрази я роблю з манною крупою, яблуком і родзинками. Обсмажую на олії. Прекрасне блюдо для ласунів!

Морквяні зрази можуть бути і прекрасним десертом, і так само основною стравою. Солодкі і корисні зрази особливо сподобаються дітям. Я подаю їх зі сметаною, але знаю, що деякі подають з варенням і навіть збитими вершками. Морквяні зрази - приголомшливе блюдо для вечері, так як це легке і смачне блюдо. Всім раджу.

  • Яйце - 1 штука
  • Морква - 4 штуки
  • Манна крупа - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Яблуко - 1 штука
  • Грецькі горіхи - 3 Ст. Ложки
  • Ізюм - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
зрази морквяні - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Морква почистіть і помийте.
зрази морквяні - фото крок 2
Натріть моркву на крупній тертці. Змішуйте морква з яйцем, сіллю і цукром, поступово додаючи манну крупу.
зрази морквяні - фото крок 3
TEN трек, щоб в морквяному тесті не було грудок. Відставте в сторону. Манна крупа повинна набрякнути.
зрази морквяні - фото крок 4
Поки манна крупа набухає, приготуйте начинку. Замочіть в гарячій кип'яченій воді родзинки.
зрази морквяні - фото крок 5
Яблуко очистіть від шкірки, видаліть серцевину і натріть на крупній тертці.
зрази морквяні - фото крок 6
Волоські горіхи подрібніть у велику крихту.
зрази морквяні - фото крок 7
Змішайте родзинки, терте яблуко і волоські горіхи. Полийте лимонним соком.
зрази морквяні - фото крок 8
Зачерпніть трохи морквяного тесту і зробіть коржик. До краю коржі покладіть чайну ложечку начинки. Слепите зразу.
зрази морквяні - фото крок 9
Обваляйте морквяні зрази в борошні.
зрази морквяні - фото крок 10
Обсмажуйте морквяні зрази на рослинній олії з обох боків до хрусткої скоринки. Подавайте зі сметаною.

Схожі рецепти