Золоті злитки
(покроковий рецепт з фото)
Маленькі тортики у вигляді золотих злитків, дуже легкі і з чудовим смаком. Можна подавати до чаю, кава. В рецепт можна додати будь-які ягоди, наприклад полуницю.
Кількість порцій: 70
- Яєчні білки - 3 штуки
- Цукрова пудра - 150 грам
- Мелений мигдаль - 80 грам
- Мука - 30 грам
- Вершкове масло - 150 грам
Змішати борошно, мигдаль і цукрову пудру. Розігріти духовку до 210 ° С
Розтопити вершкове масло. Нехай воно кипить до придбання кольору лісового горіха. Зняти з вогню і охолодити
Змішайте 3 яєчні білки з борошном, мигдалем і пудрою.
Додати тепле масло через сито. Добре перемішати.
Вилити суміш у форми. Поставити в духовку на 15 хвилин, випікати до золотисто-коричневого кольору.