Рецепт Золоті злитки фото

Золоті злитки
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Молочні продукти , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка , Торти
Час приготування: 40 хв.

Маленькі тортики у вигляді золотих злитків, дуже легкі і з чудовим смаком. Можна подавати до чаю, кава. В рецепт можна додати будь-які ягоди, наприклад полуницю.

Кількість порцій: 70
  • Яєчні білки - 3 штуки
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Мелений мигдаль - 80 грам
  • Мука - 30 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
золоті злитки - фото крок 1
Змішати борошно, мигдаль і цукрову пудру. Розігріти духовку до 210 ° С
золоті злитки - фото крок 2
Розтопити вершкове масло. Нехай воно кипить до придбання кольору лісового горіха. Зняти з вогню і охолодити
золоті злитки - фото крок 3
Змішайте 3 яєчні білки з борошном, мигдалем і пудрою.
золоті злитки - фото крок 4
Додати тепле масло через сито. Добре перемішати.
золоті злитки - фото крок 5
Вилити суміш у форми. Поставити в духовку на 15 хвилин, випікати до золотисто-коричневого кольору.

Схожі рецепти