Рецепт Значний розтягай коржем фото

Значний розтягай коржем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Молочні продукти , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пироги , Коржі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розтягай - це звичайний запечений пиріжок з відкритим верхом. В даному випадку маємо справу з незвичайним розтягаєм-коржем, так би язикати, "значним" . Ситна домашня випічка для всієї родини!

Опис приготування:

Як зробити значний розтягай коржем в домашніх умовах? Власне кажучи, так само, як і маленький, з тією лише різницею, що вийде дійсно великий пиріжок. Начинку можна додавати різну: гриби, м'ясо, курку, будь-які овочі, рис і т.Д. Вдалого приготування!

  • Борошно - 400 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Гриби - 300 грам
  • Дріжджі свіжі - 20 грам
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Рис відварний - 50 грам
  • Сіль і перець - За смаком
значний розтягай коржем - фото крок 1
Розведіть дріжджі в теплому молоці, додайте 1 ст.Л. Цукру. Залиште опару на 15 хвилин, а потім змішайте її з просіяного борошном, сіллю, рослинним і вершковим маслом.
значний розтягай коржем - фото крок 2
Замісити тісто. Накрийте його рушником і залиште підходити в теплому місці 1 час.
значний розтягай коржем - фото крок 3
Подрібнюємо гриби і цибулю, обсмажуємо разом на рослинному маслі до м'якості (спеції - за смаком). З'єднуємо смажені гриби з цибулею і з відвареним рисом.
значний розтягай коржем - фото крок 4
Розкачуємо тісто в велику корж. Перекладаємо її на деко, змащений маслом.
значний розтягай коржем - фото крок 5
У центр викладаємо начинку, разравниваем. Кінець випробування podminaem kverhu. Якщо є бажання, можна виліпити з тіста фігурки і прикріпити їх з боків.
значний розтягай коржем - фото крок 6
Змащуємо верх тіста яєчним жовтком, випікаємо в духовці до готовності, приблизно 20-30 хвилин, температура - 200 градусів. Смачного!

Схожі рецепти