Рецепт Чізкейк з імбирним коржем фото

Чізкейк з імбирним коржем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Вершковий сир , Сир
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Чізкейк
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Рецептів чизкейка дуже багато, змінюється не тільки склад основи, але і начинка. Всім, хто не любить дуже складну випічку, рекомендую приготувати чізкейк з імбирним коржем.

Опис приготування:

За своєю суттю в класичній кулінарії чізкейк - це сирне суфле на основі з товченого печива. Рецептів чизкейка дуже багато, змінюється не тільки склад основи, але і начинка. Основа може бути з несолоних крекерів, з бісквітного коржа, з пісочного тіста. Начинка зазвичай складається з сиру або сиру, до яких додають ягоди і фрукти, лікери, какао, ваніль, мідь.

  • Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вершковий сир - 700 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Лимонний сік - 2 чайних ложки
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
  • Крем - 350 грам
  • Збиті вершки - 3/4 склянки
чізкейк з імбирним коржем - фото крок 1
1. Подрібніть в крихту імбирне печиво, додайте 6 ст.Л. Вершкового масла, 2 ст.Л. Цукру і дрібку солі. Перемішайте до отримання м'якого тіста, запечіть корж протягом 10 хвилин при температурі 180 градусів.
чізкейк з імбирним коржем - фото крок 2
2. За допомогою міксера збийте вершковий сир, сметану, склянка цукру, сіль, яйця, лимонний сік і ванільний екстракт.
чізкейк з імбирним коржем - фото крок 3
3. Вершкову суміш акуратно вилийте на корж і рівномірно розподіліть по краях.
чізкейк з імбирним коржем - фото крок 4
4. Випікайте чізкейк при температурі 160 градусів протягом однієї години.
чізкейк з імбирним коржем - фото крок 5
5. Остиглий чізкейк прикрасьте збитими вершками.

Схожі рецепти