Рецепт Жюльєн в великих мушлях фото

Жюльєн в великих мушлях
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Курка , Макарони , Куряча грудка
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную відмінний варіант швидкого і ситного обіду або вечері. Блюдо сподобається всім, і дорослим, і дітям. Я б навіть сказала, особливо дітям, адже для них часто подача страви важливіша, ніж смак.

Опис приготування:

Звичайно ж, мій рецепт, як приготувати жульєн у великих мушлях, назвати класичним можна. Хоча б тому, що оригінальний жюльєн готують з грибами, але я вирішила адаптувати це блюдо і для дітей, яким небажано вживати в їжу гриби. Блюдо вийшло дуже смачним і ситним, сподобалося і маленьким діткам, і дорослим гурманам. Спробуйте і ви це блюдо!

  • Куряча грудка - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука (середній)
  • Паста"Ракушка" - 200 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Сіль - За смаком
жюльєн в великих мушлях - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Для страви вам знадобиться паста у вигляді великих черепашок, такі продаються в будь-якому великому супермаркеті. Пасту необхідно зварити, як зазначено на упаковці.
жюльєн в великих мушлях - фото крок 2
Цибулину дрібно порубати.
жюльєн в великих мушлях - фото крок 3
Обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
жюльєн в великих мушлях - фото крок 4
Курячі грудки відварити до готовності в підсоленій воді. Бульйон раджу не виливати, з нього вийде відмінний суп або заливка для м'яса по-французьки. Грудку злегка остудіть і поріжте на великі шматки.
жюльєн в великих мушлях - фото крок 5
Складіть шматки грудки в блендер або кухонний комбайн, подрібніть. Додайте до курячої грудях обсмажену цибулю, можна також додати кілька столових ложок сметани. Все добре перемішайте.
жюльєн в великих мушлях - фото крок 6
Відварені черепашки наповніть підготовленої начинкою.
жюльєн в великих мушлях - фото крок 7
Зверху присипте тертим сиром. Знову ж, щоб додати страві соковитості, сир можна змішати з вершками або сметаною. Запікайте в духовці 15 хвилин при температурі 170 градусів.
жюльєн в великих мушлях - фото крок 8
Жюльєн в великих мушлях готовий. Подавайте гарячим. Смачного!

Схожі рецепти