Рецепт Жульєн в мушлях фото

Жульєн в мушлях
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Макарони
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную оригінальний рецепт приготування жульєну. Завдяки макаронів-черепашок це блюдо виглядає дуже красиво. До того ж воно неймовірно смачне.

Опис приготування:

1. Для приготування жульєну помийте і поріжте куряче філе невеликими брусочками, додайте сіль і спеції за смаком і добре перемішайте. М'ясо повинно бути рівномірно вкрите спеціями.

2. Наріжте гриби і цибулю невеликими кубиками.

3. Обсмажте цибулю на оливковій олії до прозорості.

4. Потім додайте до нього м'ясо і смажте разом хвилин п'ять.

5. Потім додайте гриби, а через 7 хвилин сметану. Протушкувати ще пару хвилин.

6. Мушлі конкільоні відваріть до напівготовності і остудіть до теплого стану.

7. Наповніть черепашки приготованим жульєном і розкладіть на змащеному олією деку.

8. Надішліть деко в духовку розігріту до 180 градусів на 10 хвилин.

Після цього жульен в мушлях можна відразу подати на стіл. Смачного!


  • Куряче філе - 400 грам
  • Печериці - 400 грам
  • Сир - 150 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Крем - 5 Ст. Ложок
  • Мушлі конкільоні - 6-7 штук
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
1. Для приготування жульєну помийте і поріжте куряче філе невеликими брусочками, додайте сіль і спеції за смаком і добре перемішайте. М'ясо повинно бути рівномірно вкрите спеціями.

2. Наріжте гриби і цибулю невеликими кубиками.

3. Обсмажте цибулю на оливковій олії до прозорості.

4. Потім додайте до нього м'ясо і смажте разом хвилин п'ять.

5. Потім додайте гриби, а через 7 хвилин сметану. Протушкувати ще пару хвилин.

6. Мушлі конкільоні відваріть до напівготовності і остудіть до теплого стану.

7. Наповніть черепашки приготованим жульєном і розкладіть на змащеному олією деку.

8. Надішліть деко в духовку розігріту до 180 градусів на 10 хвилин.

Після цього жульен в мушлях можна відразу подати на стіл. Смачного!

Схожі рецепти