Жукомільим (млинці з фаршем)
(покроковий рецепт з фото)
Млинці є тією випічкою, яка може постійно дивувати. Вона представлена в багатьох кухнях світу, тому знайти новий цікавий рецепт нескладно. Познайомлю вас з одним таким.
Цей удмуртський варіант гарячого блюда є доказом того, що випічка не просто подається до чаю, але ще й може стати ситним обідом. Прочитайте, як приготувати жукомільим (млинці з фаршем). Це національне блюдо з великою історією.
- Борошно - 160 грам
- Ріпчаста цибуля - 80 грам
- Перлова крупа - 80 грам
- Гусь - 400 грам (філе)
- Вершкове масло - 100 грам
- Молоко - 320 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1
Відваріть гусятину до готовності в підсоленій воді.
2
Поки м'ясо вистигає, зваріть в отриманому бульйоні перлову крупу.
3
В цей час пассеруйте дрібно нарізану цибулю в олії до м'якості.
4
Гусятину перейдіть через м'ясорубку, а потім з'єднайте фарш з готовою кашею і цибулею. Додайте сіль і перець.
5
Зробіть млинці. Замісити тісто з молока, яєць і борошна. Випікайте млинці на розігрітій сковороді з обох боків до рум'яної скоринки.
6
Викладіть на млинці начинку і загорніть їх. Зверху полийте блюдо розтопленим маслом. Смачного!