Рецепт Жукомільим (млинці з фаршем) фото

Жукомільим (млинці з фаршем)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Птах, Гусь
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Випічка, Млинці

Млинці є тією випічкою, яка може постійно дивувати. Вона представлена ​​в багатьох кухнях світу, тому знайти новий цікавий рецепт нескладно. Познайомлю вас з одним таким.

Цей удмуртський варіант гарячого блюда є доказом того, що випічка не просто подається до чаю, але ще й може стати ситним обідом. Прочитайте, як приготувати жукомільим (млинці з фаршем). Це національне блюдо з великою історією.

  • Борошно - 160 грам
  • Ріпчаста цибуля - 80 грам
  • Перлова крупа - 80 грам
  • Гусь - 400 грам (філе)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Молоко - 320 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
1
Відваріть гусятину до готовності в підсоленій воді.
2
Поки м'ясо вистигає, зваріть в отриманому бульйоні перлову крупу.
3
В цей час пассеруйте дрібно нарізану цибулю в олії до м'якості.
4
Гусятину перейдіть через м'ясорубку, а потім з'єднайте фарш з готовою кашею і цибулею. Додайте сіль і перець.
5
Зробіть млинці. Замісити тісто з молока, яєць і борошна. Випікайте млинці на розігрітій сковороді з обох боків до рум'яної скоринки.
6
Викладіть на млинці начинку і загорніть їх. Зверху полийте блюдо розтопленим маслом. Смачного!

Схожі рецепти