Рецепт Млинці з фаршем і яйцем фото

Млинці з фаршем і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Птах , Курка , Яйця , Курячий фарш
Пісні страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо хочете приготувати смачне і ситне блюдо, зробіть млинці з начинкою з курячого фаршу та яйця. Тільки не прогадаєте. Рецепт перевірений часом, користуйтеся!

Опис приготування:

Приготуйте млинці за своїм рецептом. Для начинки обсмажити цибулю з курячим фаршем, в кінці смаження додайте вино. Після того як відставити фарш з вогню, додайте в нього відварені і нарізані яйця, сіль і перець за смаком. На кожен млинець викладіть частина начинки і загорніть. Готові млинці подайте на стіл зі сметаною або приберіть в холодильник. Їх можна буде потім розігріти перед вживанням. Смачного!

  • Куряче філе - 600 грам
  • Готові млинці - 15 штук
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Біле сухе вино - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
млинці з фаршем і яйцем - фото крок 1
Подрібніть цибулю і обсмажте до золотистого кольору.
млинці з фаршем і яйцем - фото крок 2
Куряче філе пропустите через м'ясорубку і додайте на сковорідку до цибулі. Обсмажуйте разом протягом 15 хвилин. Потім додайте вино, перемішайте і через пару хвилин відставте.
млинці з фаршем і яйцем - фото крок 3
Відваріть яйця, очистіть, поріжте і додайте в фарш.
млинці з фаршем і яйцем - фото крок 4
Приправити сіллю і poperčite načinku.
млинці з фаршем і яйцем - фото крок 5
Покладіть на млинчик частина начинки і загорніть як на фото.
млинці з фаршем і яйцем - фото крок 6
Готові млинці зберігайте в холодильнику і розігрівати в разі потреби.

Схожі рецепти