Млинці з фаршем і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете приготувати смачне і ситне блюдо, зробіть млинці з начинкою з курячого фаршу та яйця. Тільки не прогадаєте. Рецепт перевірений часом, користуйтеся!
Приготуйте млинці за своїм рецептом. Для начинки обсмажити цибулю з курячим фаршем, в кінці смаження додайте вино. Після того як відставити фарш з вогню, додайте в нього відварені і нарізані яйця, сіль і перець за смаком. На кожен млинець викладіть частина начинки і загорніть. Готові млинці подайте на стіл зі сметаною або приберіть в холодильник. Їх можна буде потім розігріти перед вживанням. Смачного!
- Куряче філе - 600 грам
- Готові млинці - 15 штук
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Біле сухе вино - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Подрібніть цибулю і обсмажте до золотистого кольору.
Куряче філе пропустите через м'ясорубку і додайте на сковорідку до цибулі. Обсмажуйте разом протягом 15 хвилин. Потім додайте вино, перемішайте і через пару хвилин відставте.
Відваріть яйця, очистіть, поріжте і додайте в фарш.
Приправити сіллю і poperčite načinku.
Покладіть на млинчик частина начинки і загорніть як на фото.
Готові млинці зберігайте в холодильнику і розігрівати в разі потреби.