Млинці з капустою і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Витратьте з вечора трохи часу на приготування цих млинчиків, надішліть частина з них в морозилку. І ви отримаєте швидкий ситний сніданок - просто розігрійте до чашки кави парочку з них.
Спочатку підготуйте начинку для млинців. Для цього наріжте і обсмажте цибулю з капустою протягом 15 хвилин, приправити сіллю, поперчіть і додайте порізане відварене яйце. Потім приготуйте тісто для млинців і посмажте їх. Готові млинці начините капустою з яйцем і скрутіть конвертиком. Після цього їх можна подати на стіл, або скласти в пластикову коробочку і відправити в морозилку про запас. Смачного!
- Капуста білокачанна - 0, 5 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 1 літр
- Олія соняшникова - 120 мілілітрів
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Наріжте цибулю і капусту, обсмажте їх на середньому вогні протягом 15 хвилин. Додайте сіль і перець за смаком.
Яйце відварити, наріжте і змішайте з капустою.
Приготуйте тісто і посмажте млинці.
Готові млинці начините капустою з яйцем і скрутіть конвертиком.