Млинці з грибами і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Дивно смачний і простий рецепт млинців з грибами і яйцем може стати відмінним варіантом для перекусу або закуски на святковий стіл. Також такі млинці зручно брати на роботу або на пікнік.
1. Насамперед потрібно зайнятися начинкою. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками.
2. На сковороді розігріти олію і відправити туди цибулю. Обсмажити на середньому вогні до прозорості.
3. Тим часом вимити і просушити гриби. В рецепт приготування млинців з грибами і яйцем можна використовувати печериці, а також будь-які інші грибочки, які є вдома. Нарізати їх невеликими кубиками і відправити на сковороду. Обсмажити до готовності, не забувши посолити і поперчити.
4. Поки смажаться гриби залити 5 яєць холодною водою і відправити на вогонь. Зварити круто і остудити.
5. Для приготування млинців в невеликій мисці збити яйця з дрібкою цукру і солі. Додати просіяне борошно і молоко. Тісто має вийти рідким і без грудочок. Додати пару ложок рослинного масла.
6. Розігріти як слід сковороду і смажити млинці з двох сторін.
7. Яйця очистити і нарізати кубиками. Додати до грибів і добре перемішати.
8. Коли все готово, можна починати фарширувати млинчики з грибами і яйцем в домашніх умовах. Їх можна загорнути конвертиком, а потім обсмажити на вершковому маслі. На святковий стіл з млинців можна зробити мішечок, перев'язавши його пір'ям зеленого лука.
- Борошно - 500 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйце - 6 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Гриби - 500 грам
- Цибулина - 1-2 штук
2. На сковороді розігріти олію і відправити туди цибулю. Обсмажити на середньому вогні до прозорості.
3. Тим часом вимити і просушити гриби. В рецепт приготування млинців з грибами і яйцем можна використовувати печериці, а також будь-які інші грибочки, які є вдома. Нарізати їх невеликими кубиками і відправити на сковороду. Обсмажити до готовності, не забувши посолити і поперчити.
4. Поки смажаться гриби залити 5 яєць холодною водою і відправити на вогонь. Зварити круто і остудити.
5. Для приготування млинців в невеликій мисці збити яйця з дрібкою цукру і солі. Додати просіяне борошно і молоко. Тісто має вийти рідким і без грудочок. Додати пару ложок рослинного масла.
6. Розігріти як слід сковороду і смажити млинці з двох сторін.
7. Яйця очистити і нарізати кубиками. Додати до грибів і добре перемішати.
8. Коли все готово, можна починати фарширувати млинчики з грибами і яйцем в домашніх умовах. Їх можна загорнути конвертиком, а потім обсмажити на вершковому маслі. На святковий стіл з млинців можна зробити мішечок, перев'язавши його пір'ям зеленого лука.