Рецепт Млинці з грибами і яйцем фото

Млинці з грибами і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Гриби
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , На сніданок , Масляна
Випічка , Страви з начинкою , Млинці
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дивно смачний і простий рецепт млинців з грибами і яйцем може стати відмінним варіантом для перекусу або закуски на святковий стіл. Також такі млинці зручно брати на роботу або на пікнік.

Опис приготування:

1. Насамперед потрібно зайнятися начинкою. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками.

2. На сковороді розігріти олію і відправити туди цибулю. Обсмажити на середньому вогні до прозорості.

3. Тим часом вимити і просушити гриби. В рецепт приготування млинців з грибами і яйцем можна використовувати печериці, а також будь-які інші грибочки, які є вдома. Нарізати їх невеликими кубиками і відправити на сковороду. Обсмажити до готовності, не забувши посолити і поперчити.

4. Поки смажаться гриби залити 5 яєць холодною водою і відправити на вогонь. Зварити круто і остудити.

5. Для приготування млинців в невеликій мисці збити яйця з дрібкою цукру і солі. Додати просіяне борошно і молоко. Тісто має вийти рідким і без грудочок. Додати пару ложок рослинного масла.

6. Розігріти як слід сковороду і смажити млинці з двох сторін.

7. Яйця очистити і нарізати кубиками. Додати до грибів і добре перемішати.

8. Коли все готово, можна починати фарширувати млинчики з грибами і яйцем в домашніх умовах. Їх можна загорнути конвертиком, а потім обсмажити на вершковому маслі. На святковий стіл з млинців можна зробити мішечок, перев'язавши його пір'ям зеленого лука.

  • Борошно - 500 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Яйце - 6 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Гриби - 500 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
1. Насамперед потрібно зайнятися начинкою. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками.

2. На сковороді розігріти олію і відправити туди цибулю. Обсмажити на середньому вогні до прозорості.

3. Тим часом вимити і просушити гриби. В рецепт приготування млинців з грибами і яйцем можна використовувати печериці, а також будь-які інші грибочки, які є вдома. Нарізати їх невеликими кубиками і відправити на сковороду. Обсмажити до готовності, не забувши посолити і поперчити.

4. Поки смажаться гриби залити 5 яєць холодною водою і відправити на вогонь. Зварити круто і остудити.

5. Для приготування млинців в невеликій мисці збити яйця з дрібкою цукру і солі. Додати просіяне борошно і молоко. Тісто має вийти рідким і без грудочок. Додати пару ложок рослинного масла.

6. Розігріти як слід сковороду і смажити млинці з двох сторін.

7. Яйця очистити і нарізати кубиками. Додати до грибів і добре перемішати.

8. Коли все готово, можна починати фарширувати млинчики з грибами і яйцем в домашніх умовах. Їх можна загорнути конвертиком, а потім обсмажити на вершковому маслі. На святковий стіл з млинців можна зробити мішечок, перев'язавши його пір'ям зеленого лука.

Схожі рецепти