Рецепт Суп з фаршем і яйцем фото

Суп з фаршем і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі варіант, як приготувати суп з фаршем і яйцем. Це дуже апетитний і смачний супчик, який готується досить легко і швидко.

Опис приготування:

Смачний і ситний суп можна приготувати досить швидко. Для цього вам обов'язково треба ознайомитися з рецептом приготування супу з фаршем і яйцем. Страви з фаршу зазвичай готуються дуже швидко, цей суп не виняток. Якщо ви з якихось причин не встигли приготувати обід, а м'ясного бульйону у вас немає - вихід є. Приготуйте для своєї сім'ї ось такий суп, і я впевнена, що він сподобається всім. Отже, розповідаю, як приготувати суп з фаршем і яйцем. Готуємо!

  • Фарш - 250 грам (будь-який: яловичий, свинячий, курячий)
  • Картопля - 4-5 штук
  • Перець болгарський - 1/2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Куркума - 1/3 чайних ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Вершкове масло - 2-3 Ст. Ложок
  • Томатна паста - 1 Чайна ложка (або помідор)
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Вода - 2 L
суп з фаршем і яйцем - фото крок 1
Розігріти в каструлі вершкове масло і викласти в нього невеликими шматочками фарш.
суп з фаршем і яйцем - фото крок 2
Коли фарш злегка обжарится, додати дрібно нарізану цибулю. Смажити хвилин 5, не забуваємо помішувати.
суп з фаршем і яйцем - фото крок 3
Болгарський перець нарізаємо тонкими смужками і додаємо в каструлю. Туди ж додаємо куркуму, томатну пасту, мелений перець і трохи солі. Перемішуємо і обсмажуємо хвилинку-півтори.
суп з фаршем і яйцем - фото крок 4
Чистимо картоплю і, якщо вона невелика, нарізаємо на кружечки. Товщина - приблизно 0, 7 см. Якщо велика, то кружечки розрізаємо ще навпіл.
суп з фаршем і яйцем - фото крок 5
Викладаємо картоплю в каструлю, все перемішуємо.
суп з фаршем і яйцем - фото крок 6
Заливаємо окропом, додаємо сіль, варимо до готовності картоплі.
суп з фаршем і яйцем - фото крок 7
Коли картопля в супі вже готова, збиваємо в мисочці яйця. І тонкою цівкою, суп при цьому перемішуємо, вливаємо яйця в киплячий суп.
суп з фаршем і яйцем - фото крок 8
Прибираємо каструлю з супом з вогню, даємо йому настоятися хвилин 10.

Схожі рецепти