Суп з фаршем і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі варіант, як приготувати суп з фаршем і яйцем. Це дуже апетитний і смачний супчик, який готується досить легко і швидко.
Смачний і ситний суп можна приготувати досить швидко. Для цього вам обов'язково треба ознайомитися з рецептом приготування супу з фаршем і яйцем. Страви з фаршу зазвичай готуються дуже швидко, цей суп не виняток. Якщо ви з якихось причин не встигли приготувати обід, а м'ясного бульйону у вас немає - вихід є. Приготуйте для своєї сім'ї ось такий суп, і я впевнена, що він сподобається всім. Отже, розповідаю, як приготувати суп з фаршем і яйцем. Готуємо!
- Фарш - 250 грам (будь-який: яловичий, свинячий, курячий)
- Картопля - 4-5 штук
- Перець болгарський - 1/2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Куркума - 1/3 чайних ложки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки (за смаком)
- Вершкове масло - 2-3 Ст. Ложок
- Томатна паста - 1 Чайна ложка (або помідор)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Вода - 2 L
Розігріти в каструлі вершкове масло і викласти в нього невеликими шматочками фарш.
Коли фарш злегка обжарится, додати дрібно нарізану цибулю. Смажити хвилин 5, не забуваємо помішувати.
Болгарський перець нарізаємо тонкими смужками і додаємо в каструлю. Туди ж додаємо куркуму, томатну пасту, мелений перець і трохи солі. Перемішуємо і обсмажуємо хвилинку-півтори.
Чистимо картоплю і, якщо вона невелика, нарізаємо на кружечки. Товщина - приблизно 0, 7 см. Якщо велика, то кружечки розрізаємо ще навпіл.
Викладаємо картоплю в каструлю, все перемішуємо.
Заливаємо окропом, додаємо сіль, варимо до готовності картоплі.
Коли картопля в супі вже готова, збиваємо в мисочці яйця. І тонкою цівкою, суп при цьому перемішуємо, вливаємо яйця в киплячий суп.
Прибираємо каструлю з супом з вогню, даємо йому настоятися хвилин 10.