Желе з ягід
(покроковий рецепт з фото)
Настають холоди, а це значить, що нам пора б зробити желе з ягід. Я пропоную вам відмінний рецепт ягідного желе, яке буде зігрівати вас і ваших близьких зиязиками вечорами.
В цьому році був дуже багатий урожай чорниці, так що довелося шукати їй гідне застосування, так я знайшла цей чудовий рецепт приготування желе з ягід. Я б звичайно назвала його по іншому, скажімо джемом, але у всіх джерелах він називається желе, тому так його і будемо називати. Технологія приготування дуже проста, і тут ми не будемо використовувати желатин, або інші загусники, а зробити ви його можете з абсолютно будь-яких ягід, наприклад, зі смородини, малини, ожини і так далі, ніж багаті, так би язикати. А головна відмінність такого ось желе від звичайного варення в тому, що воно, дійсно, виходить дуже густе і желеобразное, і чудово підходить для тортів пирогів. А зараз я із задоволенням розповім вам, як зробити таке відмінне желе з ягід в домашніх умовах легко і просто.
- Чорниця Свіжозібрані - 3 кілограма
- Цукор - 2, 5 кілограма