Зерниста гірчиця в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Можна приготувати зернисту гірчицю в домашніх умовах. Для цього знадобляться насіння гірчиці і трохи терпіння для маніпуляцій з ними. Зерниста гірчиця готується не один день. Спробуйте!
Зернисту гірчицю в домашніх умовах можна використовувати для заправки салатів, а також як шар в бутербродах. Мед можна не додавати, це справа смаку. Головне в цьому рецепті знайти в магазині жовті й коричневі насіння гірчиці. Можна приготувати гірчицю по-іншому. Взяти 23 склянки жовтих насіння гірчиці і залити їх полстаканом оцту і 23 ст. Води. Змішати і залишити на три дні набухати. Подрібнити на блендері. Успіхів і приємного апетиту!
- Суха гірчиця - 2 Ст. Ложки
- Коричневі насіння гірчиці - 2 Ст. Ложки
- Окріп - 12 склянок
- Оцет - 14 склянок
- Сіль - 12 чайних ложок
- Мед - 14 склянок
- Кріп сухий - 1 Чайна ложка
Підготуйте продукти.
Підготуйте продукти.
Насіння гірчиці змішайте.
Подрібніть насіння на кавомолці.
Викладіть насіння в миску і додайте суху гірчицю.
Додайте сіль і оцет.
Додати апельсиновий сік і залити окропом. Добре перемішати.
Суміш перевантажити в міксер, додати цедру лимона і кріп.
Довести суміш насіння до кремоподібного стану.
За бажанням можна додати натуральний мед, 14 склянки.
Перекласти в банку і зберігати в холодильнику.