Гірчиця з медом
(покроковий рецепт з фото)
Одні люблять міцний і міцну гірчицю, від якої з'являються сльози на очах, а інші - більш м'яку і делікатну. Розповім, як приготувати гірчицю з медом, що підійде для соусу або заправки.
Медову гірчицю можна використовувати для заправки салату, для бутербродів, як соус до риби, м'яса або запеченим овочам. На її основі виходить відмінна глазур, якої змащують м'ясо, наприклад, свинину або курку. Зробити її дуже просто і швидко, а зберігайте гірчицю в холодильнику.
- Гірчичний - 0, 5 склянки
- Мед - 1/4 склянки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
1
Мед і гірчицю використовуйте кімнатної температури. Викладіть в миску гірчицю, а до неї додайте мед (квітковий, травневий або гречаний).
2
Перемішайте масу злегка виделкою або вінчиком, додайте дрібку чорного меленого перцю.
3
В останню чергу влийте оливкову олію (будь-яку рослинну олію, але без запаху), воно додасть гірчиці ніжну і креязик консистенцію.
4
Збийте все на високих оборотах, а потім відразу подавайте до столу. Смачного!