Рецепт Яблучна гірчиця фото

Яблучна гірчиця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок
Соуси
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 3 дн. 4 г. 0 хв.

Якщо хочете приготувати пікантний соус або подати холодні закуски з незвичайною заправкою, тоді рецепт яблучної гірчиці вам стане в нагоді! Дивіться і записуйте в свою куховарську книгу!

Опис приготування:

Хто сказав, що гірчицю можна приготувати з фруктів? Щоб приготувати яблучну гірчицю візьміть два великих кислих яблука, цукор, сіль, обов'язково гвоздику і перець, а також гірчичний порошок. Яблучна гірчиця відмінно підходить до м'ясних, рибних страв, а також її можна подати до холодцю.

  • Яблука - 2 штуки
  • Гірчичний порошок - 2 Ст. Ложки
  • Білий винний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Гвоздика - За смаком
  • Перець горошком - За смаком
  • Цукровий пісок - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
яблучна гірчиця - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
яблучна гірчиця - фото крок 2
Помийте і почистіть яблука. Подрібніть їх за допомогою терки або блендера. Додайте до яблук білий винний оцет, цукор, гвоздику і перець, трохи солі.
яблучна гірчиця - фото крок 3
Поступово додавайте гірчицю, кожен раз добре перемішайте, щоб грудочки не утворювалися.
яблучна гірчиця - фото крок 4
Наполягайте гірчицю в холодильнику дня 3-4.
Подавайте до м'яса або риби.
Смачного!

Схожі рецепти