Яблучна гірчиця
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете приготувати пікантний соус або подати холодні закуски з незвичайною заправкою, тоді рецепт яблучної гірчиці вам стане в нагоді! Дивіться і записуйте в свою куховарську книгу!
Хто сказав, що гірчицю можна приготувати з фруктів? Щоб приготувати яблучну гірчицю візьміть два великих кислих яблука, цукор, сіль, обов'язково гвоздику і перець, а також гірчичний порошок. Яблучна гірчиця відмінно підходить до м'ясних, рибних страв, а також її можна подати до холодцю.
- Яблука - 2 штуки
- Гірчичний порошок - 2 Ст. Ложки
- Білий винний оцет - 2 Ст. Ложки
- Гвоздика - За смаком
- Перець горошком - За смаком
- Цукровий пісок - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Помийте і почистіть яблука. Подрібніть їх за допомогою терки або блендера. Додайте до яблук білий винний оцет, цукор, гвоздику і перець, трохи солі.
Поступово додавайте гірчицю, кожен раз добре перемішайте, щоб грудочки не утворювалися.
Наполягайте гірчицю в холодильнику дня 3-4.
Подавайте до м'яса або риби.
Смачного!
Подавайте до м'яса або риби.
Смачного!