Рецепт Гірчиця mineralke фото

Гірчиця mineralke
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Соуси
Кількість порцій: 1
Час приготування: 4 г. 5 хв.

Гірчиця у мене завжди в наявності. І за якими тільки рецептами я її не готувала! Але прижився рецепт, де використовується мінеральна вода. Готується вона дуже швидко і смак у неї виходить дуже ядрений.

Опис приготування:

Зауважу, що замість мінеральної води можна взяти будь-яку газосодержащей воду, навіть лимонад. Якщо використовується солодка вода, то кількість цукру зменшите, щоб він не заглушав смак гірчиці. Важливий момент в свіжості води. Її необхідно відкривати безпосередньо перед приготуванням, так як цінність полягає саме в"бульбашках" .

  • Гірчичний - 50 грам (порошок)
  • Мінеральна вода - 60-90 мілілітрів
  • Цукор - 1-1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
гірчиця mineralke - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
гірчиця mineralke - фото крок 2
У скляну тару насипте порошок гірчиці, додайте сіль і цукор. Перемішайте.
гірчиця mineralke - фото крок 3
Влийте частинами мінеральну воду, кожен раз перемішуючи.
гірчиця mineralke - фото крок 4
Консистенція гірчиці повинна вийти однорідною, без Комков, легко розмішуватися ложкою, але не рідкою. Гірчицю закрийте кришкою, приберіть в холодильник і через 4 години можна подавати на стіл.
гірчиця mineralke - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти