Гірчиця mineralke
(покроковий рецепт з фото)
Гірчиця у мене завжди в наявності. І за якими тільки рецептами я її не готувала! Але прижився рецепт, де використовується мінеральна вода. Готується вона дуже швидко і смак у неї виходить дуже ядрений.
Зауважу, що замість мінеральної води можна взяти будь-яку газосодержащей воду, навіть лимонад. Якщо використовується солодка вода, то кількість цукру зменшите, щоб він не заглушав смак гірчиці. Важливий момент в свіжості води. Її необхідно відкривати безпосередньо перед приготуванням, так як цінність полягає саме в "бульбашках" .
- Гірчичний - 50 грам (порошок)
- Мінеральна вода - 60-90 мілілітрів
- Цукор - 1-1, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У скляну тару насипте порошок гірчиці, додайте сіль і цукор. Перемішайте.
Влийте частинами мінеральну воду, кожен раз перемішуючи.
Консистенція гірчиці повинна вийти однорідною, без Комков, легко розмішуватися ложкою, але не рідкою. Гірчицю закрийте кришкою, приберіть в холодильник і через 4 години можна подавати на стіл.
Смачного!