Зелений салат з пекінською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Влітку, аромат свіжої зелені зводить з розуму! Хочеться готувати якомога більше салатів і страв з зеленою цибулькою, кропом і іншою зеленню. Пропоную вам приготувати цей смачний вітамінний салатик!
Якщо ви хочете внести в салат кислинку, пропоную додати кисло-солодке зелене яблуко. Вся зелень повинна бути свіжою і ароматною! Якщо ви заздалегідь зваріть яйця, то на приготування салату підуть лічені хвилини Розповідаю, як приготувати зелений салат з пекінською капустою.
- Капуста пекінська - 150-200 грам
- Огірок свіжий - 2 штуки
- Куряче яйце - 3-4 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Цибуля зелена - пучок
- Кріп - пучок
- Крем - 150-200 грам
- Сіль - За смаком

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі та зелень помийте, обсушити. Яйця відварити і остудіть.

Пропоную почати приготування з соусу. Поки ми будемо нарізати зелень, він трохи просочиться смаками і ароматами. У сметану додайте рубаний часник і кріп. Перемішайте і посоліть за смаком.

У салатник покладіть нарізані листя пекінської капусти.

Додайте нарізані огірки.

Рубані варені яйця. Одне яйце залиште для подачі.

І рубаний зелений лук.

Заправте салат соусом, ретельно перемішайте і посоліть за смаком. Дайте салату настоятися 4-5 хвилин. Розкладіть порційно, прикрасивши четвертинкою яйця і подавайте до столу!

Смачного!