Рецепт Заварний сирний крем фото

Заварний сирний крем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершки, Сир, Яйця, Вершкове масло
На полуденок, На святковий стіл
Десерти

Відмінний крем для того, щоб наповнити еклери, промазати торт або використовувати як самостійний солодкий і ніжний десерт, який можна подати зі свіжими ягодами. Приготувати його зовсім просто.

Відмінний крем з незвичайним смаком. Можете використовувати його для випічки. Та й просто так зі смачними свіжими фруктами крем йде дуже швидко. А приготувати його не так вже й складно. Перед вами рецепт, як приготувати заварний сирний крем.

  • Сир - 400 грам
  • Вершки - 150 грам(30 % і вище)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
1
Насамперед нам потрібно протерти сир, щоб в кремі не відчувати його крупинки. Можна протерти через сито, пару раз прокрутити через м'ясорубку або подрібнити-перетерти з допомогою блендера.
2
Додамо до сиру цукор і жовтки, зіб'ємо міксером до однорідності.
3
Додамо м'яке вершкове масло, перемішаємо.
4
Викладаємо всю масу в каструлю і ставимо на вогонь. Постійно перемішуємо. Варимо до загустіння маси. Вона повинна бути схожа на густу манну кашу. Потім поставимо остигати.
5
Збиваємо вершки до пишних стійких піків.
6
Додаємо вершки в сирну масу і акуратно перемішуємо.
Крем готовий!

Схожі рецепти