Рецепт Заварний медовий торт фото

Заварний медовий торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Заварне тісто , Мед
На святковий стіл , День народження , Новий рік , Ювілей , Різдво
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Медовий торт, приготований на водяній бані - один з найпопулярніших рецептів домашніх тортів! розповім, як приготувати цю вкусняшки швидко і просто.

Опис приготування:

Медовий торт завжди прикрасить стіл і кожен оцінить його неповторний смак. Цей торт потрібно готувати заздалегідь, щоб він встиг добре просочитися кремом перед подачею на стіл. Готуйте і насолоджуйтеся!

  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 3 штуки
  • Сода харчова - 1 Чайна ложка
  • Волоські горіхи подрібнені - 100 грам
  • Крем - 1 літр
  • Цукрова пудра - 500 грам
1
У невелику каструлю покладіть цукор, мідь, вершкове масло і перемішайте.
2
Нагрійте воду у великій каструлі, доведіть до кипіння і поставте каструлю з інгредієнтами на водяну баню.
3
Як тільки цукор розчиниться, зніміть каструлю з вогню і вбийте в гарячу суміш по 1-му яйцю, перемішуючи.
4
Знову поставте каструлю на водяну баню, всипте соду і перемішайте.
5
Перемішуючи тісто в каструлі на водяній бані, поступово введіть просіяне борошно. Перемішуючи, готуйте тісто на водяній бані ще 2 хвилини.
6
Потім викладіть тісто на стіл, присипаний борошном, і місите до тих пір, поки тісто не перестане приставати до рук.
7
Розділити тісто 12 рівних частин і розкачайте 12 тонких коржів.
8
Викладіть коржі на змащене маслом деко і спечіть до золотистого кольору в гарячій духовці.
9
Цукрову пудру перемішайте зі сметаною і збийте міксером.
10
Прошарками остиглі коржі сметанним кремом і зберіть торт. По бажанню, верх торта і боки можна присипати подрібненими горіхами.
11
Поставте готовий медовий торт в холодильник, як мінімум, з 5 годин.
12
Приємного чаювання!

Схожі рецепти