Рецепт Медовий відкритий торт «цифра» фото

Медовий відкритий торт «цифра»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло , Мед
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 6-10
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Такі торти останнім часом стали дуже популярні. При цьому готувати їх дуже просто, а виглядають вони завжди ошатно і святково. Можна зробити і цифрою, а можна і буквою.

Опис приготування:

Готовому торту обов'язково треба дати кілька годин для того, щоб коржі добре просочилися від крему. Витончено оформлений, такий торт справить враження на ваших гостей. Торт завжди виглядає нарядно і святково!

  • Мед - 50 грам
  • Цукор - 160 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 420 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сода - 1 чайних ложок
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Вершки від 33% - 500 грам
  • Джем - 100 грам
медовий відкритий торт
Змішайте вершкове масло, цукор і мед. Поставте грітися, щоб все розчинилося і перетворилося в однорідну масу.
медовий відкритий торт
Потім додайте соду і постійно заважайте, так як маса почне пінитися і дуже збільшиться в об'ємі. Тому каструля для приготування на цьому етапі повинна бути велика.
медовий відкритий торт
Продовжуйте гріти до тих пір, поки маса не стане карамельного кольору. Потім зніміть з плити і остудіть.
медовий відкритий торт
У остигнула масу умішайте яйця і борошно.
медовий відкритий торт
Готове тісто приберіть в холодильник на пару годин.
медовий відкритий торт
Потім розділіть тісто на 3 частини. Розкочуйте по черзі і вирізуйте потрібну форму.
медовий відкритий торт
Наколи тісто виделкою і випікайте при 180С хвилин 5-7. Коржі готуються дуже швидко.
Готові коржі остудіть.
медовий відкритий торт
Для крему збийте вершки і цукрову пудру.
медовий відкритий торт
Між коржами відсадити акуратно крем за допомогою круглої насадки. У проміжках додайте трохи конфітюру. По верхньому Коржу - тільки крем. Потім приберіть торт в холодильник, щоб він просочився. Найкраще його тримати в закритій тарі, щоб він не висихав.
медовий відкритий торт
Готовий торт прикрасьте на свій смак.
медовий відкритий торт
Приємного чаювання!

Схожі рецепти