Рецепт Медовий торт класичний фото

Медовий торт класичний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Мед
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Цей тортик - улюблені ласощі, знайоме всім з дитинства. Ніхто не встоїть перед домашнім Медовик. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати медовий торт класичний, залишайтеся зі мною.

Опис приготування:

Для того щоб приготувати відмінний медовий торт за класичним рецептом, необхідно дотримуватися всі тонкощі рецепта. У підсумку ви отримаєте дивовижний торт, який люблять і дорослі, та діти. Медовий торт ідеально підійде до чаю і кави. Він безсумнівно стане найкращим вибором для святкового столу і стане об'єктом численних компліментів з боку гостей. Обов'язково спробуйте приготувати медовий торт вдома, і ви безсумнівно залишитеся задоволені! Смачного!

  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 2 склянки(1 для тіста, 1 для крему)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Мед - 1/2 склянки (або 150 г)
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Крем - 500 грам (приблизно 20% жирності; для крему)
1
Для того щоб приготувати медовий торт в домашніх умовах, необхідно розділити роботу на кілька етапів. Першим етапом буде приготування тіста. Для початку збиваємо в окремій ємності яйця з цукром, потім поступово додаємо вершкове масло і знову збиваємо. Додаємо в тісто мед і соду, гарненько перемішуємо міксером. Тепер ставимо тісто на водяну баню і тримаємо до тих пір, поки тісто не стане золотистим (5-7 хвилин). Додаємо просіяне борошно і ретельно перемішуємо. Знімаємо каструлю з вогню і даємо її вмісту охолонути, після чого поділяємо на невеликі колобки і залишаємо на 15-30 хвилин в холоді.
2
Далі настає етап випічки коржів. Тісто розгортаємо в формі кола, формуємо кілька коржів. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо коржі протягом 3-5 хвилин.
3
Тепер приготуємо крем для медового торта. Сметану і цукор збиваємо міксером до консистенції густого крему. Готові коржі змащуємо кремом і накриваємо зверху коржем. Повторюємо дії кілька разів. Верхній шар можна прикрасити крихтою з коржів. Прибираємо торт на годину в холодильник, щоб він просочився.

Схожі рецепти