Рецепт Медовий торт рецепт класичний фото

Медовий торт рецепт класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Молочні продукти , Яйця , Мед
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Дуже популярний і смачний торт, який ще називають"медяники" . Він готується на основі меду, маргарину і борошна. Процес приготування займає небагато часу, а ось просочення торта - це 8-9 годин.

Опис приготування:

До вашої уваги - медовий торт рецепт класичний. Стакан цукру розминаємо з маргарином, медом і яйцями. Додаємо борошно і соду, замішуємо тісто. Викладаємо тісто на деко і випікаємо в духовці корж. Для просочення змішуємо цукор і сметану. Поділяємо корж на дві половини, кожну просочуємо кремом і формуємо торт. Розміщуємо його на ніч в холодильник для того, щоб він як слід просочився кремом. Вранці нам залишається, тільки присипати торт крихтою з обрізків коржів. Хай щастить!

  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Яйця - 2 штуки
  • Маргарин - 125 грам
  • Цукор - 2 склянки(1 в тісто і 1 для просочення)
  • Борошно - 2 склянки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки (гашене)
  • Крем - 400 грам
медовий торт рецепт класичний - фото крок 1
У глибокій ємності розминаємо зі склянкою цукру маргарин, також додаємо мед і яйця.
медовий торт рецепт класичний - фото крок 2
Перемішуємо все до однорідності і просіваємо борошно, а також соду гашене оцтом.
медовий торт рецепт класичний - фото крок 3
Замісити тісто.
медовий торт рецепт класичний - фото крок 4
Застеляємо деко папером для випічки, викладаємо на нього наше тісто, рівномірно його розподіливши. Випікаємо в духовці 20 хвилин, температура 220 градусів.
медовий торт рецепт класичний - фото крок 5
Для просочення змішайте стакан цукру зі сметаною.
медовий торт рецепт класичний - фото крок 6
Виходить дуже рідкий крем.
медовий торт рецепт класичний - фото крок 7
Наш корж приготувався, витягаємо його з дека, акуратно обрізаємо краю, надавши Коржу прямокутну форму. За допомогою довгого і острогу ножа, розрізаємо корж навпіл (як на фото).
медовий торт рецепт класичний - фото крок 8
Кладемо одну половину коржа на велику тацю і рівномірно наносимо крем.
медовий торт рецепт класичний - фото крок 9
Зверху накриваємо другим коржем і знову змащуємо його кремом. Не забуваємо змастити краю торта. Ставимо торт в холодильник для просочення. Процедура не швидка, найкраще його залишити на всю ніч.
медовий торт рецепт класичний - фото крок 10
Обрізки коржів подрібнюємо в крихту.
медовий торт рецепт класичний - фото крок 11
Вранці дістаємо наш торт з холодильника і рівномірно покриваємо його крихтою, за допомогою довгого ножа.
медовий торт рецепт класичний - фото крок 12
Смачного!

Схожі рецепти