Медовий торт рецепт класичний
(покроковий рецепт з фото)
Дуже популярний і смачний торт, який ще називають "медяники" . Він готується на основі меду, маргарину і борошна. Процес приготування займає небагато часу, а ось просочення торта - це 8-9 годин.
До вашої уваги - медовий торт рецепт класичний. Стакан цукру розминаємо з маргарином, медом і яйцями. Додаємо борошно і соду, замішуємо тісто. Викладаємо тісто на деко і випікаємо в духовці корж. Для просочення змішуємо цукор і сметану. Поділяємо корж на дві половини, кожну просочуємо кремом і формуємо торт. Розміщуємо його на ніч в холодильник для того, щоб він як слід просочився кремом. Вранці нам залишається, тільки присипати торт крихтою з обрізків коржів. Хай щастить!
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 2 штуки
- Маргарин - 125 грам
- Цукор - 2 склянки(1 в тісто і 1 для просочення)
- Борошно - 2 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки (гашене)
- Крем - 400 грам
У глибокій ємності розминаємо зі склянкою цукру маргарин, також додаємо мед і яйця.
Перемішуємо все до однорідності і просіваємо борошно, а також соду гашене оцтом.
Замісити тісто.
Застеляємо деко папером для випічки, викладаємо на нього наше тісто, рівномірно його розподіливши. Випікаємо в духовці 20 хвилин, температура 220 градусів.
Для просочення змішайте стакан цукру зі сметаною.
Виходить дуже рідкий крем.
Наш корж приготувався, витягаємо його з дека, акуратно обрізаємо краю, надавши Коржу прямокутну форму. За допомогою довгого і острогу ножа, розрізаємо корж навпіл (як на фото).
Кладемо одну половину коржа на велику тацю і рівномірно наносимо крем.
Зверху накриваємо другим коржем і знову змащуємо його кремом. Не забуваємо змастити краю торта. Ставимо торт в холодильник для просочення. Процедура не швидка, найкраще його залишити на всю ніч.
Обрізки коржів подрібнюємо в крихту.
Вранці дістаємо наш торт з холодильника і рівномірно покриваємо його крихтою, за допомогою довгого ножа.
Смачного!