Рецепт Відкритий торт з фруктами фото

Відкритий торт з фруктами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 12
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Дуже легкий і низькокалорійний тортик для тих, хто стежить за своєю фігурою. Обов'язково зробіть його влітку, коли в доступі є багато фруктів і ягід. Близько оцінять ваші старання!

Опис приготування:

Якщо ви хочете знати, як приготувати відкритий торт з фруктами, то просто прочитайте цей рецепт. Це дуже смачний торт. Ви можете використовувати абсолютно будь-які сезонні фрукти і ягоди.

  • Вершкове масло - 75 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Ванілін - 10 грам
  • Яца - 2 штуки
  • Полуниця - 200 грам
  • Виноград без кісточок - 200 грам
  • Борошно - 150 грам
  • Розпушувач - 10 грам
  • Желе - 10 грам
відкритий торт з фруктами - фото крок 1
З вершкового масла, цукрового піску, ванільного цукру і яєць, розпушувача і борошна зробіть тісто. Змастіть форму маслом, розподіліть в ній тісто, випікайте протягом 20 хвилин при 180 градусах.
відкритий торт з фруктами - фото крок 2
Ягоди вимийте і посипте цукром. Вони повинні постояти і пустити свій сік.
відкритий торт з фруктами - фото крок 3
Викладіть ягоди на остиглий корж. Розведіть желе, як зазначено на упаковці. Залийте торт желе і поставте в холодильник на кілька годин, щоб желе повністю застигло.

Схожі рецепти