Рецепт Заварні еклери фото

Заварні еклери
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Маргарин
На полуденок , Для дітей
Випічка , Еклери
Кількість порцій: 15
Час приготування: 45 хв.

Приготуйте ці смачні заварні еклери і порадуйте своїх близьких людей. Рецепт зовсім не складний, еклери виходять ароматними, м'якими і просто тануть у роті. Обов'язково приготуйте!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування заварних еклерів. Будуть потрібні найпростіші інгредієнти: вода, маргарин, сіль, борошно пшеничне і яйця. Тісто для еклерів виходить досить універсальним, Ви можете використовувати, як солодку, так і солону начинку. Коли еклери спечуть і охолонуть - зробіть в них отвори для крему або начинки. Хай щастить!

  • Вода - 0, 5 склянки
  • Маргарин - 150 грам
  • Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
  • Яйця - 4 штуки
  • Сіль - 2 щіпки
заварні еклери - фото крок 1
В одній ємності з'єднуємо сіль, маргарин і воду. Ставимо на вогонь, кип'ятимо.
заварні еклери - фото крок 2
Знімаємо ємність з вогню, додаємо борошно.
заварні еклери - фото крок 3
Ставимо тісто на вогонь, перемішуємо до однорідної маси. Тісто має бути в'язким, якщо виходить занадто рідкісним - додайте ще борошна.
заварні еклери - фото крок 4
Однорідне тісто зніміть з вогню і остудіть. Додаємо яйце, перемішуємо.
заварні еклери - фото крок 5
По черзі вбиваємо всі яйця. Ретельно перемішуємо.
заварні еклери - фото крок 6
Виходить густе і в'язке тісто.
заварні еклери - фото крок 7
На деко покладіть промазану маслом папір для випічки. Викладіть на деко тісто (викладати можна за допомогою двох ложок). Кладемо еклери в розігріту до 200 градусів духовку, випікаємо 15-20 хвилин. Потім зменшуємо температуру до мінімуму в 160 градусів і даємо еклери підсохнути 15-20 хвилин. Готовність визначається зубочисткою.
заварні еклери - фото крок 8
Все готово! Смачного!

Схожі рецепти