Рецепт Засолка сала в розсолі з часником фото

Засолка сала в розсолі з часником
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Субпродукти , Сало , Розсіл
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Солоне
Кількість порцій: 20
Час приготування: 4 дн. 18 г. 0 хв.

Відмінна традиційна закуска - сало з часником. За цим рецептом воно виходить дуже ароматним, соковитим і смачним. Рецептів засолювання сала існує кілька, але цей класичний.

Опис приготування:

Сало - дивовижний продукт, якої можна готувати по-різному. Засолка сала - відповідальний процес, і все залежить від товщини сала. В середньому воно засаливается в банку до 6 днів. В даному рецепті використовується також часник.

  • Сало - 1 кілограм
  • Сіль - 1 Склянка
  • Вода - 5 склянок
  • Часник - 5 зубчиків
  • Спеції - За смаком
засолка сала в розсолі з часником - фото крок 1
1. Насамперед готуємо розсіл: кип'ятимо воду і додаємо сіль. Після цього розсіл потрібно охолодити.
засолка сала в розсолі з часником - фото крок 2
2. Нарізаємо свіже сало шматками середнього розміру.
засолка сала в розсолі з часником - фото крок 3
3. Нарізаємо часник дрібно, natiraem і їх жир. Після цього укладаємо сало в 3-літрову банку і відправляємо туди часник, що залишився.
засолка сала в розсолі з часником - фото крок 4
4. Заливаємо вміст банки холодним розсолом, накриваємо кришкою і відставляємо.
засолка сала в розсолі з часником - фото крок 5
5. Накриваємо рушником, і залишаємо в тіні на 4-6 днів.
засолка сала в розсолі з часником - фото крок 6
6. Після закінчення цього часу дістаємо сало: можемо нарізати його до столу. Решта зберігається в холодильнику або в погребі.

Схожі рецепти