Рецепт Засолка ікри в домашніх умовах фото

Засолка ікри в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти, Щука, Ікра
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл

Любіть рибалити, але не знаю, , як засолити риб'ячу ікру? Читайте, як засолити ікру в домашніх умовах. Простий рецепт з не менш простими інгредієнтами. А закуска виходить, що треба!

1. Даний рецепт відмінно підходить для щучої ікри. Ретельно вимийте щуку, акуратно вийміть з неї ікру. Після цього ікру також потрібно промити і очистити від залишків плівки.

2. Додайте в ікру сіль, гарненько перемішайте. Намагайтеся не пошкодити ікру, а просто максимально розмішати сіль. Залиште її в такому вигляді на 20 хвилин, щоб ікра змогла просочитися.

3. Після цього повинна з'явитися біла пінка. Якщо вона з'явилася, то ви на правильному шляху і тепер повинні додати рослинне масло. Перемішайте ікру з рослинним маслом, викладіть її в баночку, затоку зверху залишками масла.

4. Закрийте гарненько банку кришкою, поставте ікру в холодильник. Вона повинна простояти там не менш 5 днів. Як тільки заданий термін пройшов, ікра буде повністю готова, насолоджуйтеся!

  • Ікра щуки - 500 грам
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 10 мілілітрів
1. Даний рецепт відмінно підходить для щучої ікри. Ретельно вимийте щуку, акуратно вийміть з неї ікру. Після цього ікру також потрібно промити і очистити від залишків плівки.

2. Додайте в ікру сіль, гарненько перемішайте. Намагайтеся не пошкодити ікру, а просто максимально розмішати сіль. Залиште її в такому вигляді на 20 хвилин, щоб ікра змогла просочитися.

3. Після цього повинна з'явитися біла пінка. Якщо вона з'явилася, то ви на правильному шляху і тепер повинні додати рослинне масло. Перемішайте ікру з рослинним маслом, викладіть її в баночку, затоку зверху залишками масла.

4. Закрийте гарненько банку кришкою, поставте ікру в холодильник. Вона повинна простояти там не менш 5 днів. Як тільки заданий термін пройшов, ікра буде повністю готова, насолоджуйтеся!

Схожі рецепти