Рецепт Запіканка з макаронів з м'ясом фото

Запіканка з макаронів з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Сир , Макарони , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Нещодавно вичитав рецепт приготування запіканки з макаронів з м'ясом. Виходить набагато смачніше макаронів по-флотськи, і за часом недовго.

Опис приготування:

Як виявилося, готувати запіканку з макаронів з м'ясом в домашніх уязика нескладно. Замість перцю можна використовувати будь-які інші спеції. Блюдо готується в три етапи. Спочатку готуємо смажені овочі, потім варимо макарони і, нарешті, готуємо запіканку. Ось покроковий рецепт:

1. Натираємо моркву, дрібно нарізаємо часник і цибулю, подрібнюємо петрушку.

2. Заливаємо в сковорідку рослинне масло, розігріваємо його. Засипаємо цибулю, морква. Розмішуємо і обсмажуємо протягом 6 хвилин. Додаємо петрушку і часник, розмішуємо і обсмажуємо ще близько хвилини.

3. М'ясо можна порізати на дрібні кубики або зробити з нього фарш. Додаємо в м'ясо овочі, приправляем сіллю і перцем. Вливаємо в миску з фаршем збите яйце, добре вимішуємо.

4. Готуємо макарони. Варимо їх в підсоленій воді до напівготовності.

5. Тепер викладаємо все в форму для запікання в наступному порядку: третину макаронів, половину фаршу, третину сиру, третину макаронів, половину фаршу, половину залишився сиру, всі макарони, зверху присипати сиром, що залишився. Накриваємо форму кришкою і ставимо в духовку при температурі 190 градусів на півгодини.


  • Сіль - За смаком
  • Мелений чорний перець - За смаком
  • М'ясо - 500 грам (бажано фарш)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Петрушка - 4 штуки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Макарони - 400 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Яйце - 1 штука
  • Тертий сир - 100 грам
Як виявилося, готувати запіканку з макаронів з м'ясом в домашніх уязика нескладно. Замість перцю можна використовувати будь-які інші спеції. Блюдо готується в три етапи. Спочатку готуємо смажені овочі, потім варимо макарони і, нарешті, готуємо запіканку. Ось покроковий рецепт:

1. Натираємо моркву, дрібно нарізаємо часник і цибулю, подрібнюємо петрушку.

2. Заливаємо в сковорідку рослинне масло, розігріваємо його. Засипаємо цибулю, морква. Розмішуємо і обсмажуємо протягом 6 хвилин. Додаємо петрушку і часник, розмішуємо і обсмажуємо ще близько хвилини.

3. М'ясо можна порізати на дрібні кубики або зробити з нього фарш. Додаємо в м'ясо овочі, приправляем сіллю і перцем. Вливаємо в миску з фаршем збите яйце, добре вимішуємо.

4. Готуємо макарони. Варимо їх в підсоленій воді до напівготовності.

5. Тепер викладаємо все в форму для запікання в наступному порядку: третину макаронів, половину фаршу, третину сиру, третину макаронів, половину фаршу, половину залишився сиру, всі макарони, зверху присипати сиром, що залишився. Накриваємо форму кришкою і ставимо в духовку при температурі 190 градусів на півгодини.

Схожі рецепти