Рецепт Запіканка з фаршу з капустою фото

Запіканка з фаршу з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Просте щоденне блюдо в цікавому, на мій погляд, виконанні хочу запропонувати вам спробувати. Таке гаряче можна подавати і з гарніром, і з овочами, і просто з улюбленим соусом. Рекомендую!

Опис приготування:

Пропоную Вашій увазі ідею, як приготувати запіканку з фаршу з капустою. Щоб страва була більш насиченим і цікавим, в даному випадку використовується два види м'яса і бекон, але можна, звичайно, зробити і просто з одним видом фаршу. Виходить досить ситно і дійсно смачно. Спробувати точно варто!

  • Свинячий фарш - 300 грам
  • Фарш із яловичини - 200 грам
  • Бекон - 5 скибочок
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Капуста - 250 грам
  • Хліб - 2-3 скибочок(+ молоко)
  • Панірувальні сухарі - 3/4 склянки(+ ще 1/2 склянки)
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Яйце - 1 штука
запіканка з фаршу з капустою - фото крок 1
1. Хліб розмочити в молоці.
запіканка з фаршу з капустою - фото крок 2
2. Подрібнену цибулю і бекон обсмажте на сковороді до рум'яності. Додайте часник, смажте ще хвилинку і зніміть з вогню.
запіканка з фаршу з капустою - фото крок 3
3. Наріжте капусту, опустіть її в киплячу підсолену воду на 3 хвилини, після відкиньте на друшляк і обсушити.
запіканка з фаршу з капустою - фото крок 4
4. У глибокій мисці з'єднайте обидва фаршу, бекон з цибулею, капусту, хліб. Додайте панірувальні сухарі, оливкова олія, сіль і спеції, яйця. Все ретельно перемішайте.
запіканка з фаршу з капустою - фото крок 5
5. Викладіть все в жароміцних форму. Зверху присипте сухарями і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте близько 55-70 хвилин до готовності.

Схожі рецепти