Запіканка з фаршу з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Просте щоденне блюдо в цікавому, на мій погляд, виконанні хочу запропонувати вам спробувати. Таке гаряче можна подавати і з гарніром, і з овочами, і просто з улюбленим соусом. Рекомендую!
Опис приготування:
Пропоную Вашій увазі ідею, як приготувати запіканку з фаршу з капустою. Щоб страва була більш насиченим і цікавим, в даному випадку використовується два види м'яса і бекон, але можна, звичайно, зробити і просто з одним видом фаршу. Виходить досить ситно і дійсно смачно. Спробувати точно варто!
- Свинячий фарш - 300 грам
- Фарш із яловичини - 200 грам
- Бекон - 5 скибочок
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Капуста - 250 грам
- Хліб - 2-3 скибочок(+ молоко)
- Панірувальні сухарі - 3/4 склянки(+ ще 1/2 склянки)
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль і спеції - За смаком
- Яйце - 1 штука
1. Хліб розмочити в молоці.
2. Подрібнену цибулю і бекон обсмажте на сковороді до рум'яності. Додайте часник, смажте ще хвилинку і зніміть з вогню.
3. Наріжте капусту, опустіть її в киплячу підсолену воду на 3 хвилини, після відкиньте на друшляк і обсушити.
4. У глибокій мисці з'єднайте обидва фаршу, бекон з цибулею, капусту, хліб. Додайте панірувальні сухарі, оливкова олія, сіль і спеції, яйця. Все ретельно перемішайте.
5. Викладіть все в жароміцних форму. Зверху присипте сухарями і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте близько 55-70 хвилин до готовності.