Запіканка з фаршу і спагетті
(покроковий рецепт з фото)
Коли вам набридне їсти макарони. Коли ви захочете НЕ котлети, а щось інше. Коли паста для вас вже не буде в радість. Тоді візьміть всі ці інгредієнти, перемішайте і зробіть запіканку!
І як би це не звучало дивно, але так все і виходить. Все ті ж продукти, але страва вийшла зовсім інша, та ще й смачне. Перевірте це самі, дізнавшись, як приготувати запіканку з фаршу і спагетті. Рецепт в італійському дусі, тому тут буде сир, часник і помідори. Знайомий смак, але в новому виконанні.
- Фарш свинячо-яловичий - 500 грам
- Брокколі - 340 грам
- Помідори перетерті - 840 грам
- Спагеті - 500 грам
- Твердий сир - 240 грам
- Напівтвердий сир - 240 грам
- Пармезан - 90 грам
- Молоко - 180 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Шавлія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Чорний мелений перець - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
1. На великій сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому нарізану цибулю і часник протягом хвилини.
2. Потім додайте брокколі, розібране на дрібні суцвіття. Також влийте 1 ст. Ложку води. Гасіть овочі, помішуючи, 2, 5 хвилини.
3. Далі додайте фарш. Готуйте все разом 6 хвилин.
4. Потім внесіть томатну пасту. Тушіте 1 хвилину.
5. Після цього додайте перетерті помідори і 0, 25 немає. Ложки солі. Готуйте інгредієнти разом ще 5 хвилин, іноді помішуючи.
6. В цей же час відваріть спагетті в підсоленій киплячій воді протягом 7 хвилин. Потім воду злийте, а помідори промийте.
7. Тепер зробіть заливку. Змішайте молоко, сіль, яйця і перець.
8. Потім спагетті перемішайте з продуктами зі сковороди і заливкою. Ще дрібно натріть весь сир, залишивши тільки 1/3 потім сир пармезан.
9. Далі всі інгредієнти перемішайте. Викладіть їх в круглу форму для випічки.
10. Запікайте блюдо 35 хвилин в духовці при 220 градусах.
11. Потім натріть зверху пармезан і відправте запіканку ще на 3 хвилини в духовку.
12. Запіканка готова! Подавайте її трохи остигнула. Смачного!