Оладки з фаршу і спагетті
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний варіант утилізації вчорашніх спагетті. І в результаті виходять смачні оладки! Подавайте їх зі сметаною або томатним соусом, гаряченькими, прямо зі сковорідки!
Для оладок відмінно підійде яловичий або свинячо-яловичий фарш. Італійські трави дають чарівний аромат, а хрустка скоринка оладок нікого не залишить байдужим! пробуйте!
- Фарш м'ясний - 200 грам
- Варені спагетті - 2 склянки
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля - 1 штука
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло rafinirovannoe - 3-4 Ст. Ложок (для смаження)
Підготуйте продукти для оладок. Зелена цибулина знадобиться вся цілком. Якщо такої немає, візьміть звичайний ріпчаста цибуля і будь-яку зелень. Приступимо!
Вчорашні спагетті порубати дрібно ножем і складіть в глибоку посудину.
М'ясний фарш з'єднайте з сіллю, перцем, цибулею, часником і італійськими травами. Перемішайте гарненько.
З'єднайте м'ясний фарш з нарубаними спагетті. Руками добре перемішайте. Нічого більше додавати не потрібно.
Розділіть фарш на частини, руками сформуйте круглі оладки. Вони добре тримають форму, яєць додавати не потрібно!
Розігрійте рослинне масло. Викладайте оладки і смажте до рум'яної скоринки.
Переверніть лопаткою і обсмажте з іншого боку. Готові оладки з фаршу і спагетті зніміть з вогню і подайте з соусами. Приємного!