Запечені вовнянки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете смачно поїсти, приготуйте запечені вовнянки. Гриби фаршируються цибулею, морквою, шинкою, рисом і часником. А потім запікаються в духовці під сиром.
Це класичний рецепт приготування запечених волнушек. Для начинки додатково можна використовувати томати і майонез, але в цей раз я готував без них. На гарнір найкраще підходить картопляне пюре, крім того можна приготувати салат зі свіжих овочів. Удачі в приготуванні!
- Вовнянки - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сир твердий - 150 грам
- Шинка - 100 грам
- Мал - За смаком (відвареної)
- Сіль - За смаком
Вовнянки чистимо і моєму, зрізаємо ніжки.
Для начинки потрібно обсмажити цибулю, морква, ніжки грибів, дрібно нарізану шинку. Потім змішати це все з відвареним рисом і нафарширувати отриманою сумішшю гриби. Викласти вовнянки на деко, змащений маслом, присипати тертим сиром.
Гриби запікаємо 25 хвилин, температура 190 градусів. Смачного!