Рецепт Запечені вовнянки фото

Запечені вовнянки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби, Вовнянки
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо хочете смачно поїсти, приготуйте запечені вовнянки. Гриби фаршируються цибулею, морквою, шинкою, рисом і часником. А потім запікаються в духовці під сиром.

Це класичний рецепт приготування запечених волнушек. Для начинки додатково можна використовувати томати і майонез, але в цей раз я готував без них. На гарнір найкраще підходить картопляне пюре, крім того можна приготувати салат зі свіжих овочів. Удачі в приготуванні!

  • Вовнянки - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сир твердий - 150 грам
  • Шинка - 100 грам
  • Мал - За смаком (відвареної)
  • Сіль - За смаком
запечені вовнянки - фото крок 1
Вовнянки чистимо і моєму, зрізаємо ніжки.
запечені вовнянки - фото крок 2
Для начинки потрібно обсмажити цибулю, морква, ніжки грибів, дрібно нарізану шинку. Потім змішати це все з відвареним рисом і нафарширувати отриманою сумішшю гриби. Викласти вовнянки на деко, змащений маслом, присипати тертим сиром.
запечені вовнянки - фото крок 3
Гриби запікаємо 25 хвилин, температура 190 градусів. Смачного!

Схожі рецепти