Рецепт Мариновані вовнянки фото

Мариновані вовнянки
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
Гриби, Вовнянки
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл
Заготовки, Маринування

Мариновані вовнянки на зиму - справжня знахідка. Якщо в холодильнику - порожньо, грибочки врятують. Самий бюджетний варіант обіду або вечері - картопля з маринованими волнушками. Маринуються вони швидко.

Замаринуйте на зиму вовнянки у цій простому рецептом! Додаю до маринованим вовнянки морквину і цибулину. Із зазначених в рецепті інгредієнтів виходить дві літрові банки маринованих волнушек на зиму.

Як приготувати мариновані вовнянки?

1. В першу чергу, звичайно, треба почистити гриби. Промийте вовнянки, відокремте капелюшки від ніжок.

2. Доведіть воду з ложкою солі до кипіння і відваріть в ній вовнянки. Варити треба хвилин 15, знімаючи шумівкою піну.

3. Відварені вовнянки відкиньте на друшляк.

4. Приготуйте маринад. Морквину очистіть і промийте, наріжте кільцями. Цибулину очистіть, розріжте на чотири частини. Якщо бажаєте, можна порізати великими кільцями.

5. У каструлю влийте 1, 5 склянки води. Додайте в неї нарізані цибулю і моркву, сіль, цукор та інші спеції. Варіть на середньому вогні до готовності моркви.

6. Після того, як морква і цибуля зварилися додайте оцет і гриби. Варіть ще хвилин 20.

7. Підготуйте банки для маринованих на зиму волнушек. Їх треба простерилізувати. Викладіть шумівкою вовнянки в банки. Потім залийте гарячим маринадом.

8. Засукайте банки простерилізованих кришками.

Після того, як мариновані вовнянки охолонуть, приберіть їх в темне і прохолодне місце.

Мариновані вовнянки на зиму готові!

Смачного!

  • Вовнянки - 1 кілограм
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Оцет 6-відсотковий - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець горошком - 0, 5 чайних ложки
  • Гвоздика в бутонах - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
Замаринуйте на зиму вовнянки у цій простому рецептом! Додаю до маринованим вовнянки морквину і цибулину. Із зазначених в рецепті інгредієнтів виходить дві літрові банки маринованих волнушек на зиму.

Як приготувати мариновані вовнянки?

1. В першу чергу, звичайно, треба почистити гриби. Промийте вовнянки, відокремте капелюшки від ніжок.

2. Доведіть воду з ложкою солі до кипіння і відваріть в ній вовнянки. Варити треба хвилин 15, знімаючи шумівкою піну.

3. Відварені вовнянки відкиньте на друшляк.

4. Приготуйте маринад. Морквину очистіть і промийте, наріжте кільцями. Цибулину очистіть, розріжте на чотири частини. Якщо бажаєте, можна порізати великими кільцями.

5. У каструлю влийте 1, 5 склянки води. Додайте в неї нарізані цибулю і моркву, сіль, цукор та інші спеції. Варіть на середньому вогні до готовності моркви.

6. Після того, як морква і цибуля зварилися додайте оцет і гриби. Варіть ще хвилин 20.

7. Підготуйте банки для маринованих на зиму волнушек. Їх треба простерилізувати. Викладіть шумівкою вовнянки в банки. Потім залийте гарячим маринадом.

8. Засукайте банки простерилізованих кришками.

Після того, як мариновані вовнянки охолонуть, приберіть їх в темне і прохолодне місце.

Мариновані вовнянки на зиму готові!

Смачного!

Схожі рецепти