Рецепт Тушковані вовнянки фото

Тушковані вовнянки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Вовнянки
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Кожен гриб смачний по-своєму. Ось тушковані вовнянки в домашніх умовах гарні з томатною пастою. Я вирішила спробувати приготувати їх за цим рецептом і залишилася задоволена результатом.


Опис приготування:

Вовнянки - приголомшливі гриби, готувати які одне задоволення. Послідовність приготування ні чим не відрізняється від інших лісових грибів: варимо, Arima і tusim. Одна уязик - використовувати не звичний соус (сметану), а томатну пасту.

  • Вовнянки - 700 грам
  • Томатна паста - 30 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
тушковані вовнянки - фото крок 1
1. Кожен гриб по-своєму смачний. В основному вовнянки консервують на зиму, але я вирішила поекспериментувати і зробила тушковані вовнянки в домашніх умовах. Результат мене порадував.
тушковані вовнянки - фото крок 2
2. Я замочила гриби на тридцять хвилин, після чого ретельно вимила і відправила варитися. Кипіння про годинник, після чого відкинула на друшляк і дала трохи охолонути.
тушковані вовнянки - фото крок 3
3. Після цього вовнянки можна смажити. Налийте в сковороду олію і відправте гриби смажитися.
тушковані вовнянки - фото крок 4
4. В кінці смаження додайте цибулю і моркву, довівши до готовності влийте томатну пасту. Тепер гриби слід постійно помішувати і через кілька хвилин влити трохи води. Закрийте кришкою і тушкуйте ще близько півгодини.
тушковані вовнянки - фото крок 5
5. Ось так вони виглядають в готовому вигляді. Дуже раджу спробувати, оскільки вовнянки в поєднанні з томатною пастою відрізняються дивовижним смаком.

Схожі рецепти