Тушковані вовнянки
(покроковий рецепт з фото)
Кожен гриб смачний по-своєму. Ось тушковані вовнянки в домашніх умовах гарні з томатною пастою. Я вирішила спробувати приготувати їх за цим рецептом і залишилася задоволена результатом.
Вовнянки - приголомшливі гриби, готувати які одне задоволення. Послідовність приготування ні чим не відрізняється від інших лісових грибів: варимо, Arima і tusim. Одна уязик - використовувати не звичний соус (сметану), а томатну пасту.
- Вовнянки - 700 грам
- Томатна паста - 30 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
1. Кожен гриб по-своєму смачний. В основному вовнянки консервують на зиму, але я вирішила поекспериментувати і зробила тушковані вовнянки в домашніх умовах. Результат мене порадував.
2. Я замочила гриби на тридцять хвилин, після чого ретельно вимила і відправила варитися. Кипіння про годинник, після чого відкинула на друшляк і дала трохи охолонути.
3. Після цього вовнянки можна смажити. Налийте в сковороду олію і відправте гриби смажитися.
4. В кінці смаження додайте цибулю і моркву, довівши до готовності влийте томатну пасту. Тепер гриби слід постійно помішувати і через кілька хвилин влити трохи води. Закрийте кришкою і тушкуйте ще близько півгодини.
5. Ось так вони виглядають в готовому вигляді. Дуже раджу спробувати, оскільки вовнянки в поєднанні з томатною пастою відрізняються дивовижним смаком.