Рецепт Запечені овочі з горіхами фото

Запечені овочі з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Горіхи
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарніри

Корисний і апетитних гарнір хочу запропонувати вам спробувати. Я навчу вас готувати запечені овочі з горіхами, часником і шавлією. Відмінна ідея для дорослих і дітей. Рекомендую на замітку!

Запропонований набір овочів, звичайно, може бути змінений, в залежності від ваших смакових уподобань. Крім того, ви можете додати найрізноманітніші спеції, які вам до душі. Такі овочі стануть відмінним доповненням до м'яса, рибі, а також можуть бути подані просто як основне блюдо. Горішки надають особливу пікантність, але вибрати можете не тільки пекан, відмінно підійде мигдаль, кешью або навіть арахіс.

  • Картопля - 300 грам
  • Брокколі - 300 грам
  • Брюссельська капуста - 200 грам
  • Морква - 1-2 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Шавлія - 4-6 штук (листочків)
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Горіхи - 1/2 склянки
  • Сіль і перець - За смаком
запечені овочі з горіхами - фото крок 1
1. Вимийте овочі та обсушити. Очистіть і наріжте моркву, розділіть на суцвіття брокколі, картопля можна залишити в шкірці, якщо ретельно вимити.
запечені овочі з горіхами - фото крок 2
2. Викладіть овочі в глибоку миску. Додайте сіль, перець, подрібнений часник, шавлія, олія. Перемішайте і перекладіть на деко. Надішліть в розігріту до 220 градусів духовку і запікайте хвилин 25.
запечені овочі з горіхами - фото крок 3
3. У мисочку з маслом, що залишилося і спеціями викладіть горіхи, перемішайте. Через 25 хвилин дістаньте деко, викладіть горіхи і запікайте ще хвилин 5.

Схожі рецепти