Рецепт Запечені грузді фото

Запечені грузді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Грузді
Низькокалорійні , ПП рецепти
На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Приготувати смачний і незвичайний сніданок дуже просто! Все що вам потрібно це - грибочки і ще кілька простих інгредієнтів. Виходить просте і чудове блюдо, вам точно сподобається!

Опис приготування:

Це простий рецепт приготування запечених груздів. Гриби очищаємо, моєму і обрізаємо ніжки. З інших інгредієнтів готуємо заправку, якої наповнюємо капелюшки грибів. Запікаємо 15-20 хвилин в духовці. Готову страву можна зберігати в холодильнику 3-4 дня. Вдалого приготування!

  • Грузді - 200 грам
  • Петрушка - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
  • Гірчиця зернова - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Лимон - За смаком
  • Чебрець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
запечені грузді - фото крок 1
Грузді ретельно промиваємо. Ніжки відламує (можна потім запекти). За допомогою блендера, подрібнюємо і змішуємо петрушку, оливкова олія і лимонний сік. Додаємо гірчицю, подрібнений часник, сіль і перець.
запечені грузді - фото крок 2
Підготовлені гриби змішуємо з отриманою сумішшю, поміщаємо частина заправки в капелюшки. Викладаємо грибочки на деко, додаємо чебрець. Запікаємо в духовці 15-20 хвилин, температура 200 градусів.
запечені грузді - фото крок 3
Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти