Запечені грузді
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати смачний і незвичайний сніданок дуже просто! Все що вам потрібно це - грибочки і ще кілька простих інгредієнтів. Виходить просте і чудове блюдо, вам точно сподобається!
Це простий рецепт приготування запечених груздів. Гриби очищаємо, моєму і обрізаємо ніжки. З інших інгредієнтів готуємо заправку, якої наповнюємо капелюшки грибів. Запікаємо 15-20 хвилин в духовці. Готову страву можна зберігати в холодильнику 3-4 дня. Вдалого приготування!
- Грузді - 200 грам
- Петрушка - За смаком
- Часник - 1 зубчик
- Гірчиця зернова - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Лимон - За смаком
- Чебрець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Грузді ретельно промиваємо. Ніжки відламує (можна потім запекти). За допомогою блендера, подрібнюємо і змішуємо петрушку, оливкова олія і лимонний сік. Додаємо гірчицю, подрібнений часник, сіль і перець.

Підготовлені гриби змішуємо з отриманою сумішшю, поміщаємо частина заправки в капелюшки. Викладаємо грибочки на деко, додаємо чебрець. Запікаємо в духовці 15-20 хвилин, температура 200 градусів.

Приємного вам апетиту!